Бойова нічия на Енфілді! Лідер АПЛ втрачає очки

Сьогодні, 9-го квітня, лідер АПЛ “Арсенал” зустрічався з “Ліверпулем” на Енфілді. Рахунок в матчі став непотішним для канонірів.

Embed from Getty Images

Матч розпочався із швидкого голу гостей. Сака розпочав контратаку і після сереї рекошетів –Габріель Мартінеллі вийшов віч-на-віч з воротарем знову ж з допомогою рекошету відзначився взяттям воріт. Через 20 хвилин лондонці збільшили перевагу, після подачі Мартінеллі – головою забив Габріель Жезус.

Перед самою перервою “Ліверпуль” відіграв один м’яч. Діогу Жота прострілював на одинадцять метрів, Дарвін Нуньєз переправив м’яч на дальну штангу, де Мохамед Салах завершив всю цю атаку.

На перерву команди пішли за рахунку 2:1.

По перерві Команди продовжували грати в свій футбол. Та на 52-ій хвилині був призначений 11-метровий удар у ворота “Арсеналу”, який не реалізував Мохамед Салах, гравець пробив повз. На останніх хвилинах матчу мерсисайдцям вдалось відігратись, Александер-Арнольд прокинув поміж ніг Олександру Зінченку і подав на дальну стійку де головою забив Роберто Фірміно.

“Ліверпуль” 2:2 “Арсенал”

Голи: Мартінеллі 8′, Жезус 28′, Салах 42′, Фірміно 87′.

Попередження: Вайт 23′, Ван Дейк 31′, Джака 41′, Александер-Арнольд 41′, Робертсон 45+5′, Ремсдейл 53′, Фабіньйо 55′, Сака 84′.

Після цього поєдинку каноніри все ще залишаються на першій сходинці в АПЛ з 73 очками відстаючи від свого переслідувача “Ман Сіті” на 6 очків, маючи на одну гру більше. “Ліверпуль” посідає 8 місце з 44 очками.

Новини партнерів

Комментарии: