Анонс футбольного вікенду Європи (розклад трансляцій)

Цього вікенду в Англії, Іспанії, Німеччині, Італії та Франції заплановані нові тури. Ми пропонуємо анонс цікавих матчів та інформацію про те, де українські вболівальники зможуть їх переглянути.

Англія, 37 тур

Фото – “ratingbet.com”

“Манчестер Сіті” – “Челсі”


“Манчестер Сіті” готується здобути чемпіонство в рамках 37-го туру англійської Прем’єр-ліги, вони зіграють удома проти “Челсі” 21 травня о 18:00 за київським часом.

“Манчестер Сіті” перебувають на порозі чергового чемпіонського титулу. Наразі вони впевнено лідирують у турнірній таблиці Прем’єр-ліги, і їм достатньо однієї перемоги із трьох матчів, щоб стати чемпіонами.

Крім того, “Манчестер Сіті” пройшов у фінал Кубка Англії, де зіграє проти “Манчестер Юнайтед”. Вони також виграли півфінал Ліги чемпіонів проти мадридського “Реала” та зустрінуться у фіналі ЛЧ з “Інтером” з Мілану.

Для завоювання требла цього сезону “Манчестер Сіті” достатньо виграти три гри, що цілком під силу цій команді. Їхня остання поразка була 5 лютого в матчі проти “Тоттенхема” (0:1).

“Челсі” проводить дуже поганий сезон. Незважаючи на дорогі трансфери, вони залишаться без трофеїв цього сезону і не зможуть виступити в єврокубках наступного року.

На даний момент “Челсі” посідає одинадцяте місце у турнірній таблиці Прем’єр-ліги і не має шансів піднятися вище. У них 43 очки. Для лондонської команди практично все вже вирішено цього сезону.

“Сині” вже вибули з Кубка англійської ліги та Кубка Англії, а також програли мадридському “Реалу” у чвертьфіналі Ліги чемпіонів. У Прем’єр-лізі під керівництвом Френка Лемпарда у “Челсі” було 35 матчів із негативною різницею забитих та пропущених голів – 36:41.

В останньому матчі “Челсі” зіграв унічию з “Ноттінгем Форест” (2:2), а до цього виграв у “Борнмута” (3:1). Раніше вони зазнали поразок від “Арсеналу” (1:3), “Брентфорда” (0:2), “Брайтона” (1:2) та “Вулверхемптона” (0:1).

Прогноз та ставки
У цьому матчі очевидними фаворитами вважаються господарі поля. Коефіцієнт перемоги “Манчестер Сіті” становить 1.26.

На перемогу “Челсі” ставка оцінюється коефіцієнтом 11:50, а нічия – 6:40. Наш прогноз – перемога “Манчестер Сіті” на класі.

20 травня, субота

  • Тоттенхем 14:30 Брентфорд
  • Борнмут 17:00 Манчестер Юнайтед
  • Вулверхемптон 17:00 Евертон
  • Ліверпуль 17:00 Астон Вілла
  • Фулхем 17:00 Кристал Пелас
  • Ноттінгем Форест 19:30 Арсенал

21 травня, неділя

  • Вест Хем 15:30 Лідс
  • Брайтон 16:00 Саутгемптон
  • Манчестер Сіті 18:00 Челсі

22 травня, понеділок

  • Ньюкасл 22:00 Лестер Сіті


Іспанія, 35 тур


“Барселона” – “Реал Сосьєдад”

“Барселона” та “Реал Сосьєдад” зійдуться у матчі 35-го туру іспанського чемпіонату, який відбудеться 20 травня о 22:00 за київським часом.

“Синьо-гранатові” стали чемпіонами за чотири тури до завершення чемпіонату. На даний момент вони випереджають другу команду “Реал” на 14 очок. За 34 матчі підопічні Хаві змогли забити 64 голи, а пропустили лише 13 разів (мінімальна кількість у лізі). В інших турнірах “Барселона” не показала добрих результатів. Команда з Каталонії програла у півфіналі Кубка Іспанії “Реалу”, а в Лізі Європи була вибита вже на стадії 1/16 фіналу, поступившись “Манчестер Юнайтед”.

“Барселона” виграла свої останні три гри. Вони перемогли “Еспаньйол” (4:2), “Осасуну” (1:0) та “Бетіс” (4:0). Востаннє вони зазнали поразки від “Райо Вальєкано” (1:2).

Команда з Сан-Себастьяна продовжує боротися за потрапляння до зони Ліги Чемпіонів і на даний момент успішно справляється із цим завданням. В даний час “Королівський клуб” займає четверте місце в іспанській Прімері.

У “біло-блакитних” на даний момент 62 очки. Вони не зможуть піднятися вище, але головне завдання – зберегти четверте місце, оскільки “Вільярреал” відстає лише на п’ять очок, а “Бетіс” – на сім. “Реал Сосьєдад” вже давно залишив Кубок Іспанії, поступившись саме “Барселоні”, а також дістався 1/8 фіналу Ліги Європи, де програв римській “Ромі”.

В останній грі “Реал Сосьєдад” зіграв унічию з “Жироною” (2:2), а до цього переміг “Реал” (2:0) та “Осасуну” (2:0). Остання поразка команда з Сан-Себастьяна зазнала 15 квітня, поступившись “Атлетику” (0:2).

Прогноз та ставки
“Барселона” вважається лідером, коефіцієнт з їхньої перемогу становить 1,87.

Успіх “Реала Сосьєдад” оцінюється коефіцієнтом 4,30, а нічия – 3,75.

20 травня, субота

  • Жирона 15:00 Вільярреал
  • Атлетик 17:15 Сельта
  • Альмерія 19:30 Мальорка
  • Хетафе 19:30 Ельче Ельче
  • Барселона 22:00 Реал Сосьєдад

21 травня, неділя

  • Райо Вальєкано 15:00 Еспаньйол
  • Атлетико 17:15 Осасуна
  • Валенсія 19:30 Реал Мадрид
  • Севілья 22:00 Бетіс

Італія, 36 тур

“Наполі” – “Інтер”

21 травня о 19:00 за київським часом відбудеться матч між “Наполі” та “Інтером” на полі “Наполі” в рамках 36-го туру чемпіонату Італії.

«Наполі»: Команда вже стала чемпіоном Італії у сезоні 2022/2023, достроково набравши 83 очки у 35 матчах. Вони випереджають найближчого переслідувача на 15 балів.

“Наполі” проводить чудовий сезон, зазнавши всього 4 поразки з 35 матчів. Вони забили найбільше команд у лізі (70 голів) і пропустили менше за інших (25).

За останні 7 матчів у Серії А “Наполі” програв лише один раз, проти “Монце” (0:2) в останньому турі, а 3 рази переміг і 3 рази зіграв унічию.

Команда зазнала всього 2 поразки з 17 домашніх матчів і лише одну поразку в останніх 5 матчах на своєму полі. За цей період вони пропустили лише 14 голів.

«Наполі» має яскравий гравець, Віктор Осімхен, який постійно досягає результатів. Він лідирує у списку бомбардирів ліги з 23 голами у сезоні. В останніх 3 матчах він забив 2 голи.

«Інтер»: Команда перебуває у трійці лідерів у Серії А та бореться з «Ювентусом» за друге місце наприкінці сезону, маючи відставання від туринської команди у 3 очки.

«Інтер» проводить чудовий сезон завдяки високій результативності. Вони забили 66 голів у 35 матчах, посідаючи друге місце у лізі після «Наполі».

Команда має серію перемог у всіх турнірах, що триває вже 8 матчів. В останньому матчі вони перемогли “Мілан” (1:0) і вийшли у фінал Ліги чемпіонів, де зустрінуться з “Манчестер Сіті”.

За ці 8 матчів «Інтер» пропустив лише 3 голи, забивши при цьому 22. Крім того, вони виграли три останні гостьові матчі.

У команди також є яскравий лідер, здатний вирішити результат матчу. Нападник Лаутаро Мартінес посідає друге місце у списку бомбардирів ліги, забивши 20 голів у сезоні (на 3 менше, ніж у Осімхена). В останніх двох матчах Мартінес забив два голи.

Прогноз та ставка:
У цьому матчі перевага надається гостям. Коефіцієнт на перемогу “Інтера” складає 2.55.

На перемогу “Наполі” коефіцієнт становить 2.85, а на нічию – 3.35.

20 травня, субота

  • Кремонезе 16:00 Болонья
  • Аталанта 19:00 Верона
  • Мілан 21:45 Сампдорія

21 травня, неділя

  • Лечче 13:30 Спеція
  • Торіно 16:00 Фіорентина
  • Наполі 19:00 Інтер
  • Удінезе 21:45 Лаціо

22 травня, понеділок

  • Рома 19:30 Салернітана
  • Емполі 21:45 Ювентус


Німеччина, 33 тур


“Баварія” – “Лейпциг”


“Баварія” та “Лейпциг” зіграють на стадіоні “Альянц Арена” в рамках 33-го туру чемпіонату Німеччини. Матч відбудеться 20 травня о 19:30 за київським часом.

«Баварія»: Мюнхенська команда перебуває в лідируючій позиції і все залежить тільки від них. Перед останніми двома турами “Баварія” випереджає “Дортмунд” на одне очко.

У команди є деякі проблеми зі складом, але основні нападники перебувають у добрій формі та здатні забезпечити ще одну перемогу для клубу. У минулому турі команда здобула перемогу, розгромивши «Шальке» на своєму полі з рахунком 6:0. «Баварія» продовжує виявляти міць в атаці, зумівши забити 89 голів у чемпіонаті.

Немає сумнівів, що господарі активно наступатимуть у цій зустрічі. Томас Мюллер та його команда, без сумніву, забезпечать «Баварії» ще одну перемогу.

«Лейпциг»: Команда виступає гідно цього сезону і зараз займає третє місце в турнірній таблиці.

Основною проблемою є невисокий рівень реалізації гольових моментів. За 32 матчі у чемпіонаті «Лейпциг» забив лише 57 голів. В останньому турі команда здобула перемогу над «Вердером» з рахунком 2:1.

«Лейпциг» бореться за місце у трійці найкращих команд. У цій грі вони, найімовірніше, будуть задоволені навіть нічиєю, яку вдалося вибороти в першому матчі проти «Баварії» з рахунком 1:1.

“РБ Лейпциг” не збирається просто сидіти в обороні. Команда зараз на позитивній хвилі та має серію з 4 перемог поспіль.

Прогноз та ставка:
У цій грі явна перевага надається «Баварії». Ставка з їхньої перемогу оцінюється коефіцієнтом 1.50. Перемога «Лейпцигу» має коефіцієнт 5.50, а нічия – 5.00.

20 травня, субота

  • Вердер 16:30 Кельн
  • Герта 16:30 Бохум
  • Хоффенхайм 16:30 Уніон Берлін
  • Шальке 16:30 Айнтрахт Франкфурт
  • Баварія 19:30 РБ Лейпциг

21 травня, неділя

  • Майнц 16:30 Штутгарт
  • Аугсбург 18:30 Боруссія Дортмунд
  • Баєр 20:30 Боруссія Менхенгладбах

Франція, 36 тур

“Осер” – “ПСЖ”

“Осер” зіграє з “ПСЖ” на своєму полі в рамках 36-го туру чемпіонату Франції. Матч відбудеться 21 травня о 21:45 за київським часом.

“Осер”:
Ця команда зараз відчайдушно бореться за збереження своєї позиції у вищій лізі. «Осер» на даний момент знаходиться трохи вище за зону вильоту на 16-му місці.

Головна проблема команди – їхній захист. У 35 матчах Ліги 1 “Осер” вже пропустив 57 м’ячів.

У попередньому турі чемпіонату «Осер» не зміг заробити жодного очка. У гостях вони зазнали мінімальної поразки від «Бреста».

Їхня остання перемога трапилася більше місяця тому. Так що «Осеру» вкрай необхідно зібрати всі сили і мотивацію на матчі, що залишилися.

“Осер” обов’язково спробує дати бій чемпіону. Проте сили суперників спочатку нерівні, і поразка у першому турі була дуже болісною (5:0).

“ПСЖ”:
ПСЖ впевнено лідирує у лізі та навряд чи відмовиться від своїх чемпіонських титулів. У них 6-очкова перевага над найближчим переслідувачем за три раунди.

Головний козир команди – зіркова атака. У 35 матчах «ПСЖ» забив 84 голи, 26 з яких були забиті Кіліаном Мбаппе.

В останньому матчі команда набрала три очки, здобувши переконливу перемогу над одним із аутсайдерів «Аяччо» (5:0) на своєму полі.

Незважаючи на кадрові проблеми, ПСЖ явно сильніша за всіх суперників у Лізі 1. Наявність таких гравців, як Мбаппе та Ліонель Мессі, багато про що говорить.

Можна не сумніватися, що гості дуже активно атакуватимуть у цій зустрічі. Парижани зацікавлені в тому, щоб якнайшвидше закріпити за собою чемпіонство.

Прогноз та ставка
У цьому матчі перевагу мають номінальні гості ПСЖ. Коефіцієнт на перемогу ПСЖ дорівнює 1,36.

Перемога «Осер» оцінюється о 8,00, нічия – 5,25.

20 травня, субота

  • Нант 18:00 Монпельє
  • Лілль 22:00 Марсель

21 травня, неділя

  • Аяччо 14:00 Ренн
  • Брест 16:00 Клермон
  • Ніцца 16:00 Тулуза
  • Реймс 16:00 Анже
  • Труа 16:00 Страсбур
  • Лор’ян 18:05 Ланс
  • Осер 21:45 ПСЖ


Телепрограма футбольних трансляцій на нашому сайті.

Новини партнерів

Комментарии: