Мікель Артета серйозно розглядає зміну воротаря “Арсенала”

За чутками, воротар “Арсеналу” Аарон Рамсдейл зазнає все більшого тиску щодо його місця в основі через літнє підписання Девіда Рая.

Embed from Getty Images

Минулого місяця «каноніри» взяли Рая в оренду з «Брентфорда», щоб забезпечити конкуренцію на найвищому рівні та можуть підписати іспанця на постійній основі наступного року в угоді на загальну суму 30 мільйонів фунтів.

Рая зарекомендував себе як один із кращих воротарів Прем’єр-ліги після того, як допоміг «Брентфорду» вийти у вищий дивізіон в 2021 році, і був включений кожного разу в збірну Іспанії після свого першого виклику 18 місяців тому, включаючи переможний фінал Ліги націй цього літа .

Але, незважаючи на свою репутацію, він ще не дебютував у «Арсеналі» і був на лавці запасних у кожній із трьох ігор Прем’єр-ліги, відколи він прибув.

Однак це може змінитися. The Daily Mail повідомляє, що Мікель Артета «серйозно розглядає» можливість відносно скорого надання Раї подовженого терміну перебування в команді. Навіть з огляду на очевидні якості Рамсдейла, завдяки яким він закріпився в збірній Англії та навіть потрапив до команди року PFA 2022/23, здається, що Артета міг би дати шанс Раї.

Новини партнерів

Комментарии: