Рабинович продал «Арсенал»

Вадим РабиновичПро продаж київського «Арсеналу», який можна назвати взаємовигідним бартером між Вадимом Рабіновичем та Ігорем Коломойським вже писали раніше, а в минулу неділю, це все втілилося в реальність. За інформацією джерел «Чемпіону», 11 січня відбулася передача київського клубу новим власникам, які будуть представляти Коломойського. Яка надалі буде роль в клубі Вадима Рабіновича, зважаючи на їх відносини з Коломойським, поки не відомо.

Втім вже нові власники зробили перші кадрові зміни. Зі своїх посад звільнені генеральний директор клубу Микола Примак, віце-президент Віктор Головко та головний бухгалтер.

Але на цьому ще не все. У футболістів і працівників ФК «Арсенал» вже затримка по зарплатні в два місяці і «старі» начальники команди порадили з приводу заборгованості звертатися до нових господарів…

Найближчим часом футболістам «Арсеналу» будуть представлені нові керівники клубу, які збираються суттєво перетасувати і склад команди.

Узяти коментар із приводу продажі клубу у Вадима Рабіновича нам не вдалося, оскільки його мобільний не відповідав, а у прес-службі «Арсеналу» нам порадили звертатися до керівників клубу.

Источник: “Чемпион”

Новости партнеров

Комментарии: