Товарищеский матч. “Карпаты” обыграли “Терек”

За словами тренера «Карпат» Володимира Безуб`яка, у першому таймі на полі переважно точилась жорстка боротьба, однак «зелено-білі» зуміли заволодіти ініціативою й відкрили рахунок на 29-й хвилині. Після пасу Сандро Гурулі від захисників на побачення із голкіпером втік Михайло Кополовець і не схибив – 1:0.

Збільшити рахунок львів’янам вдалось через десять хвилин: Кополовець цього разу виступив у ролі асистента, віддавши врозріз між захисниками суперника гольову передачу на Сергія Кузнецова – 2:0.

У другому таймі карпатівці вийшли на поле у повністю оновленому складі. У середині другої половини гри воротар львів`ян Андрій Новак порушив правила у власному карному майданчику, однак упорався з ударом з 11-метрової позначки. «Тереку» все ж довелось скоротити рахунок на 68-й хвилині, але не більше – перемога «Карпат» 2:1

“Карпаты” – “Терек” 2:1

Голи: Кополовець (29), Кузнецов (39) – ? (68).

На 64-й хвилині “Терек” не реалізував пенальті (воротар).

“Карпати” (1-й тайм): Романенко, Кобін, Петрівський, Тубіч, Бідловський, Ткачук, Голодюк, Гурулі, Зеньов, Кузнецов, Кополовець.
На початку другого тайму на заміну вийшли: Новак, Мілошевіч, Гурський, Ощипко, Мартинюк, Худоб`як, Женюх, Кожанов, Сілва, Фурта

Источник: Официальный сайт ФК “Карпаты” (Львов)

Новости партнеров

Комментарии: