Олег БЛОХИН: «Хочу работать в Украине»

Олег Блохін за футбольним життям спостерігає, але не є його особливо активним учасником.

Легендарний гравець і найуспішніший тренер збірної України Олег Блохін за футбольним життям спостерігає, але не є його особливо активним учасником.

Що зараз поробляє легендарний гравець і тренер, що планує і чого прагне – все це цікавило “Проспорт” під час розмови з Олегом Блохіним.

“Ну, в принципі, надходили пропозиції. Від деяких я відмовився. Зараз чекаємо нових пропозицій.
А оскільки я не підписав контракт, то говорити про це я не хочу. А більше знає мій агент Шандор Варга. Зараз він займається цим питанням”, – повідомив Олег Блохін.

“Щиро кажучи – хочу працювати в Україні. Це чесно і відверто. За однієї пристої причини: набридло кудись їздити. Хоча Москва знаходиться поруч, але сім’ю я бачив дуже рідко. Діти в школі. Ну, дружина частіше приїздила, але все таки я відірваний від сім’ї.

А в Україні, звичайно, хотілося б працювати. Але з іншої сторони, якщо подивитися, то в Україні є лише 3-4 команди, які можуть можуть стабільно фінансуватися і ставити якісь завдання. Все інше буде напевно нецікаво”, – зазначив Олег Блохін.

Олегу Блохіну цікаво зараз удома – і хоча відпустка затягнулася, він насолоджується життям разом зі своєю сім\’єю. Вдячних вихованців у нього зараз двоє – це його доньки.

“Ходять на теніс, а інакше будинок би перевернули. Енергії вдосталь – витрачати нікуди. Так хоч три години займаються тенісом. Ось вчора біля телевізора позасинали – одна на підлозі, друга на дивані”, – сказав Блохін.

На протязі шести місяців Блохін відмовлявся від усіх пропозицій, але такий тривалий відпочинок – не для нього.

“Наразі відчуваю, що вже достатньо відпочив. Починаються проблеми вже удома – не там лежить, не так зробили. Хочеться вже працювати”, – підсумував Олег Володимирович.

Источник: ТСН

Новости партнеров

Комментарии: