«Закарпатье» смотрит 10 новичков

Керівництво ужгородського “Закарпаття” оголосило прізвища 10 футболістів, які перебувають на оглядинах в клубі.

Літнє міжсезоння чи не найжвавіша пора для селекційних служб професіональних клубів. Не стоїть осторонь трансферних перепитій і ФК “Закарпаття”, для якого кваліфіковане посилення – одне з пріоритетних липневих завдань.

“Нехай ми й взяли гору у першій лізі, проте розуміємо, що для елітного дивізіону нам конче потрібно свіжа сила, гравці, які демонструватимуть якісніший футбол, – говорить віце-президент клубу Олег Мукомел. – З перших днів севастопольського збору на огляди було запрошено 10 новачків. Хто ж з них підійде під ігрові схеми Ігоря Гамули з’ясується до завершення нашого перебування на Кримському півострові. Тож наразі стверджувати, чи заперечувати, хто захищатиме честь колективу у наступного ігрового циклу – зарано”.

Разом із дев’ятнадцятьма футболістами з минулосезонного складу тренуються Андрій Донець, Євген Шмаков (обидвоє донедавна виступали у складі сімферопольської “Таврії”), екс-іллічівець Павло Ксьонз, два муніципали з ФК “Харків” Тарас Кабанов й Іван Козоріз, легіонер із грозненського “Терека” Олег Патяк, Вадим Славов, який грав в австрійському чемпіонаті та Окороко Чігаса з Нігерії. Тільки через візові проблеми на оглядини в “Закарпаття” запізнюються два члени національної збірної Тунісу. Також з основним складом тренуються і молоді перспективні крайові футболісти – воротар Юрій Славік та польовий Павло Царьковський.

Приємно, що не лише ми залучаємо гравців – футболісти нашого клубу також мають попит. Так, юний талант з Виноградова Шандор Вайда щойно повернувся з табору дніпропетровського “Дніпра”. Однак контракт з українським грандом півзахисник не підписав: повважав за краще набратися досвіду на найвищому рівні у складі ужгородського клубу.

Наразі розташування команди залишив тільки форвард Роман Степанков, який не зумів закріпитися у складі. А ось півзахисник Владислав Микуляк відсутній через значно приємніші причини – у складі студентської збірної України ужгородець вже завтра у Белграді захищатиме звання чемпіонів світу, яке жовто-блакитні два роки тому вибороли у Таїланді.

 

Источник: Официальный сайт ФК “Закарпатье” (Ужгород)

Новости партнеров

Комментарии: