ФК “Арсенал” – Премьер-лиге: никаких закулисных договоренностей не будет!

Руководство ФК “Арсенал” (Киев) озвучило через заявление своей пресс-службы позицию относительно взаимоотношений с Премьер-лигой. Приводим заявление пресс-службы ФК “Арсенал” полностью на языке оригинала:

“Заява прес-служби ФК “Арсенал”(Київ) щодо стосунків з Прем’єр-лігою

19 серпня на адресу ФК “Арсенал” знову надійшли два листи від чиновників Прем’єр-ліги. В одному з них замість інформації про те, коли ця організація повністю розрахується з ФК “Арсенал” по заборгованостях, надасть інформацію щодо власних документів, які вже кілька тижнів перебувають невідомо де, прозвучали нові погрози та залякування на адресу керівництва ФК “Арсенал”. У іншому листі, який чомусь позначеному грізним грифом “Конфіденційно”, чиновники Прем’єр-ліги вимагають надання їм прав ФК “Арсенал” на ТВ-трансляції, пропонуючи за весь пул сміхотворні кошти, які команда може отримати лише за одну трансляцію. При цьому у “конфіденційному листі” щодного слова не сказано, як Прем’єр-ліга планує розрахуватися з чималим боргом перед ФК “Арсенал” саме за ТВ-права.

Прес-служба клубу уповноважена довести до Прем’єр-ліги позицію ФК “Арсенал” у черговий, але мабуть вже в останній раз. Футбол — відкрита та чесна справа. Ми прагнемо того, щоб це стало зрозуміло й чиновникам Прем’єр-ліги, які довели ситуацію до абсурду: невідомо де знаходяться відповідні документі цієї організації, один із засновників Прем’єр-ліги — ФК “Арсенал” — не має до них ніякого доступу, Прем’єр-ліга заборгувала чималі суми по телетрансляціях ФК “Арсенал” — і відмовляється їх повертати, надсилаючи, тим не менше, нові “конфіденційні” і водночас сміхотворні пропозиції.

Ніяких закулісних дій ми не приймемо, на шлях непрозорих домовленостей не пристанемо! До тих пір, доки ФК “Арсенал” не будуть в повному обсязі перераховані заборгованості за минулий рік, доки не буде наведений порядок у веденні Прем’єр-лігою власної документації, ніяких домовленостей “під столом” або “за кулісами” не буде! Рішення керівництва клубу ФК “Арсенал” тверде: поки що — жодних ділових стосунків з такою недієздатною, непрозорою організацією!”

 

Источник: Официальный сайт ФК “Арсенал” (Киев)

Новости партнеров

Комментарии: