Премьер-лига Украины. 6-й тур. «Карпаты» – «Оболонь». Послематчевая пресс-конференция

Юрій Максимов, головний тренер “Оболоні”:

– Гра, звичайно, цікавою була. Ми поступалися в майстерності, але думаю, що 5:0 це забагато. Шкода, що ставити на гру – нікого, нема у нас конкуренції. 12 людей не можуть грати в чемпіонаті, нам треба підсилення. Хоча б людей, я вже не кажу про щось інше.

– Чого вам забракло у матчі з “Карпатами”? Що було з “Дніпром”, а тут не було?

– Не знаю. Пощастило. Багато моментів в минулій грі було. А тут ми самі собі голи забиваємо. На 2:0 все закінчилося. Ми вже грали, щоб нікого не вигнали і щоб ніхто травми не отримав. Навіть на тренуваннях постійно дивимося, щоб ніхто не зламався.

– Ви колись програвали як гравець чи тренер з рахунком 5:0?

– Ні. Таке вперше. Нічого страшного.

– Чому у вас такі проблеми?

– Ми не купуємо нікого, а якщо і беремо – то безплатного гравця. Навіть говорити про це не хочу.

Олег Кононов, головний тренер “Карпат”:

– Ми дуже серйозно налаштовувалися на цю гру. Звичайно, і з оглядом на турнірну таблицю, але не тільки. Для нас цей матч був дуже важливий. Так співпало, що було дуже багато святкових дат. Це дні народження в Степана Юрчишина і Андрія Гурського, в Євгена Тарасенка син народився, плюс клуб чудово святкує перемогу в Кубку 1969 року. Перед грою на базу приїхали ветерани і уболівальники зі стажем. Словом, у нас не було вибору, ми повинні були грати тільки на перемогу. Спасибі всім: гравцям, тренерам, уболівальникам. Ми разом цього добилися.

– Чи буде оштрафований Батіста за п’ятий гол? Все-таки клуб святкує 40-річчя перемоги в Кубку, мало б 4:0 бути…

– Побільше б таких штрафів (
сміх в залі).

– Оцініть дії новачків: Лазаревскі та Кашчелана.

– Лазаревскі серйозно відіграв. Видно, що це гравець з серйозним рівнем. Кашчелана я не став випускати зі старту, бо він з нами мало тренувався. Окрім цього, дуже серйозно зараз Годвін виглядає. У всіх лініях команди у нас зараз конкуренція.

– Як заповните паузу в чемпіонаті?

– Дамо гравцям три дні відпочинку, потім будуть дворазові тренування. Якщо вийде – поїдемо в Польщу на товариський матч проти команди вищої ліги.

 

 

Источник: UA-Футбол

Новости партнеров

Комментарии: