Выступление «Динамо» в ЛЧ уже промоделировали

Головний тренер київського ”Динамо” Валерій Газзаєв припускає: щоб вийти до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, ”Динамо” треба здобути 9–10 очок. ”ГПУ” пропонує ймовірний підсумок турнірної боротьби в групі F, де виступає ”Динамо”.

1 тур

”Динамо” — ”Рубін” — 1:0

Недільна перемога над ”Спартаком” (3:0) довела прекрасну організацію гри чемпіона Росії та їх уміння діяти на контратаках. Проте Валерій Газзаєв чудово обізнаний із манерою гри стартового суперника. ”Динамо” зіграє компактно, без розривів у лініях. І переможе завдяки індивідуальним зусиллям Мілевського та Шевченка.

”Інтер” — ”Барселона” — 0:0

Чемпіон Італії в суботу особливо впевнено обіграв ”Мілан” (4:0). Але треба врахувати, що колишня команда Андрія Шевченка нині не готова протистояти грандам єврофутболу. Тому ”Барса” стане першою серйозною перевіркою для ”Інтера”. Італійці зможуть нейтралізувати ”козирі” суперника, проте й самі в атаці мало що створять.

2 тур

”Барселона” — ”Динамо” — 2:0

Найкраща команда світу, втративши два очка в Мілані, спокійно переможе чемпіона України. У ”динамівців” оборона не настільки сильна, щоб витримати тиск підопічних Гвардіоли.

”Рубін” — ”Інтер” — 0:1

Італійці переможуть на класі: заб’ють на перших хвилинах. Потім буде досить рівна гра, без голів.

3 тур

”Інтер” — ”Динамо” — 1:1

Поєдинок у Мілані стане ключовим. ”Динамо”, завдяки концентрованим і щільним діям, цілком здатне протистояти чемпіону Італії і зловити свій шанс у контратаці. Відіграються господарі ближче до кінця матчу, ймовірно, із пенальті.

”Барселона” — ”Рубін” — 3:0

Перший тайм ”Рубін”, напевне, протримається. Однак на початку другого пропустить і посиплеться.

4 тур

”Динамо” — ”Інтер” — 0:0

Гості заволодіють ініціативою з перших хвилин, але нічого з цього не витиснуть — їм бракуватиме гостроти. ”Динамо” ближче до середини тайму переведе гру в потрібний ритм, який збереже до фінального свистка.

”Рубін” — ”Барселона” — 0:2

Іспанці зроблять ще один крок до виходу з групи, забивши по голу в кожному з таймів.

5 тур

”Рубін” — ”Динамо” — 1:1

В останньому матчі на рідному стадіоні казанці відразу кинуться в атаку і заб’ють швидкий гол. ”Динамо” діятиме не надто виразно, але ближче до кінця матчу відіграється — ймовірно, після розіграшу кутового.

”Барселона” — ”Інтер” — 2:1

Гостям відступати буде нікуди — вони на рівних змагатимуться з каталонцями в першому таймі й навіть поведуть у рахунку. Але в другому ”Барса” дотисне ”Інтер”, забивши двічі в кінці зустрічі.

6 тур

”Динамо” — ”Барселона” — 2:0

Каталонці забезпечать собі перше місце в групі. Невдовзі їм їхати на клубний чемпіонат світу, і тренер ”Барси” побереже провідних виконавців. У холодну погоду на важке поле динамівського стадіону вийдуть резервісти гостей. І пропустять два ”сухі” м’ячі — так, як це вже було з ”Шахтарем” у 2004-му в Донецьку та торік у Барселоні.

”Інтер” — ”Рубін” — 4:1

Господарі легко розгромлять російського дебютанта Ліги чемпіонів. У нього немає потрібної глибини складу. Та й сезон для казанців уже завершиться.

Підсумковий розподіл місць:

1. ”Барселона” — 13 очок

2. ”Динамо” — 9 очок

3. ”Інтер” — 9 очок

4. ”Рубін” — 1 очко

”Динамо” випередить ”Інтер” завдяки більшій кількості виїзних голів в очній зустрічі.

Источник: Газета по-украински

Новости партнеров

Комментарии: