У Федорчука есть два варианта

Президент ФК “Львів” Юрій Кіндзерський частково прояснив ситуацію з півзахисником львівського клубу та молодіжної збірної України Валерієм Федорчуком, якого хоче бачити у себе київський “Арсенал”.

“На теперішній момент ситуація виглядає так – переговори з “Арсеналом” були, є, і вони ще тривають, – зазначив президент ФК “Львів”. – Практично всі домовленості досягнуто, щоправда, є технічні питання, які не залежать від футбольного клубу “Львів”.

“Можливий такий варіант: якщо ці питання так і не вирішаться, то Валерій Федорчук продовжить виступи за футбольний клуб “Львів”, якому він зараз повноцінно належить, – підкреслив Юрій Кіндзерський. – Як відомо, минулого тижня Валерій перебував на зборі молодіжної збірної України, брав участь у матчі у Франції. Зараз він повернувся, і навколо його подальшої кар’єри з’ясовуються усі нюанси. Думаю, що все вирішиться найближчим часом, можливо, навіть у понеділок. Є два варіанти: або він повернеться до тренувань з футбольним клубом “Львів”, або, швидше за все, він буде у складі київського “Арсенала”.

Источник: Турнир

Новости партнеров

Комментарии: