Премьер-лига Украины не уважает президентов?

Пресс-служба ФК “Арсенал” (Киев) распространила 15 сентября заявление о проведении собрания участников Премьер-лиги. Приводим его полностью на языке оригинала:

“ЗАЯВА

Пресс-службы ФК “Арсенал” щодо зібрання учасників Прем’єр-ліги

Як завжди несвоєчасно, із запізненням керівництво Прем’єр-ліги надіслало факси клубам вищого дивізіону українського футболу з повідомленням щодо зібрання 15 вересня перших осіб клубів. Або чиновники Прем’єр-ліги не знають, що тільки нероби планують свій час не заздалегідь, або Прем’єр-ліга цілеспрямовано ставить деякі клуби перед фактом, коли президенти не зможуть з’явитися на засідання. У такому випадку, до якого, здається, і пристає керівництво Прем’єр-ліги, знову можна буде приймати рішення, спрямовані на деструктив українського футболу. Цей факт є проявом крайньої неповаги до перших осіб футбольних клубів — і ми дуже сумніваємось в тому, що вони виконають команду “рівняйсь, струнко!”, надіслану факсами від чиновників Прем’єр-ліги.

Прес-служба ФК “Арсенал” висловлює переконання в тому, що значно кориснішим для українського футболу було б не рішення нелегітимного президента ПЛ, обраного знову ж таки в незаконний спосіб, зібрати перших осіб вже нелегітимної за рішенням суду Прем’єр-ліги, а подібні зібрання б проводилися за рішенням оргкомітету, склад якого був би запропонований самими президентами футбольних клубів. Тоді б, можливо, можна було досягти гарного результату через своєчасне інформування перших осіб футбольних клубів про їх зібрання”.

Источник: Официальный сайт ФК “Арсенал” (Киев)

Новости партнеров

Комментарии: