Артем ФЕДЕЦКИЙ: «У нас спада нет»

Півзахисник “Карпат” Артем Федецький у розмові з кореспондентом turnir.com.ua розповів про причини невдач своєї команди у попередніх мачтах.

– Артеме, “Карпати” поступаються у другій грі поспіль. В чому причина?

– У спорті завжди одна команда виграє, інша програє. Нічого страшного у цьому немає. А те, що ми програли – уже історія, такі ігри скоро забуваються. Потрібно тепер готуватися до наступних матчів.

– Можливо, у грі “Карпат” наступив спад?

– Про ніяких спад не може й бути мови. Із “Дніпром” ми грали у свою гру, але пропустили два голи зі стандартів. Над цим нам потрібно працювати. Хтозна як би склалася гра, якби ми забили першими.

– Пропущені голи у першому таймі зламали гру “Карпат”?

– Не сказав би, що зламали. Пропустивши два м’ячі, ми не опустили руки. Вважаю, у цьому поєдинку нас підвела реалізація власних гольових моментів.

– Можна сказати, що вчора Дніпро стрибнув вище голови?

– Я бачив попередні ігри “Дніпра”. Можливо, на гру із “Карпати” футболісти цієї команди налаштувалися по-особливому. Утім, не скажу, що “Карпати” грали погано. Установку на гру, яку давав тренер, ми виконали. Малюнок гри у нас залишився, от тільки результат є негативним. Ми знали, що “Дніпро” – хороша команда, яка грає у комбінаційний футбол. Ми також налаштовувалися на атакувальний футбол, однак не пощастило. Утім, нічого страшного у цьому не бачу. У нас є ціль потрати у зону єврокубків і ми будемо до неї крокувати.

– У грі з “Дніпро” рахунок на табло відображає перебіг подій на полі?

– Ні. По грі у нас навіть більше було гольових моментів.

– Зараз, мабуть, на першому плані у вас реабілітація перед власними вболівальниками…

– Думаю, у нас такі вболівальники, які будуть з нами і у хвилини радості, і у хвилини невдачі. На наступній грі постараємось довести самим собі і їм, що поразка від “Дніпра” – випадковість, тим більше з таким рахунком.

– Як загалом оціниш старт своєї нової команди у новому чемпіонаті?

– Старт “Карпат” є доволі хорошим. У деяких матчах ми показали атакувальний футбол, який подобався нам та нашим вболівальникам.

 

Источник: Турнир

Новости партнеров

Комментарии: