Яковенко назвал состав молодежной сборной Украины

У четвер, 1 жовтня, старший тренер молодіжної збірної України Павло Яковенко оприлюднив список гравців, котрі готуватимуться до відбірних матчів Євро-2011 (U-21) проти Бельгії та Словенії. Із представниками Бенілюксу “синьо-жовті” зустрінуться 9 жовтня на столичному стадіоні “Динамо” імені Валерія Лобановського (початок − о 20.00).

А через чотири дні на “Арена Петрол” у словенському містечку Целє вони поміряються силами з місцевими однолітками (початок − о 18.00 за київським часом).

Повернення Лисенка

У переліку Яковенка − 25 футболістів. Відзначимо перший приїзд до лав “молодіжки” нападника “Чорноморця” Олександра Якименка, півзахисника “Іллічівця” Ігоря Тищенка та універсала з “Шахтаря” Віталія Віценця, а також повернення після травми Володимира Лисенка. Знову запрошений і динамівець Кирило Петров, який на попередній − дебютний для себе − збір не прибув через пошкодження. Натомість до сих пір поза грою Тарас Степаненко, ще не набрали кондицій Артем Кравець та Дмитро Льопа, травмувався Євген Селін. Не допоможуть команді й Андрій Ярмоленко та Ярослав Ракицький, які приєднаються до національної збірної.

Лідери − бельгійці

Нагадаємо, що наразі наша молодіжна команда ділить друге місце у групі з французами, тоді як лідерами з абсолютним показником після двох матчів є бельгійці. Згідно із форматом кваліфікаційних змагань, 52 учасники розподілені на 10 груп: у двох виступають по шість команд, у вісьмох − по п’ять. Десять переможців груп і чотири найкращі другі збірні розіграють у стикових матчах сім путівок до Данії, де у 2011 році й відбудеться фінальний турнір молодіжної першості Європи.

Склад молодіжної збірної України

Воротарі: Антон Каніболоцький (“Дніпро” Дніпропетровськ), Денис Бойко (“Оболонь” Київ), Артем Кичак (“Динамо” Київ);

Захисники: Олексій Курилов (“Зоря” Луганськ), Андрій Фартушняк (“Оболонь”), Вадим Родина, Андрій Сахневич (обидва − “Динамо”), Олександр Матвєєв (“Ворскла” Полтава), Сергій Кривцов (“Металург” Запоріжжя), Павло Пашаєв (“Дніпро”);

Півзахисники: Максим Білий (“Металург” Запоріжжя), Олег Голодюк (“Карпати” Львів), Микола Морозюк (“Оболонь”), Валерій Федорчук (“Львів”), Володимир Чеснаков (“Ворскла”), Кирило Петров, Денис Гармаш (обидва − “Динамо”), Ігор Тищенко (“Іллічівець” Маріуполь), Віталій Віценець (“Шахтар” Донецьк), Єгор Лугачов (“Спартак” Москва, Росія);

Нападники: Роман Зозуля (“Динамо”), Денис Васін, Олександр Якименко (обидва − “Чорноморець” Одеса), Євген Коноплянка (“Дніпро”), Володимир Лисенко (“Металіст” Харків).

 

Источник: Официальный сайт ФФУ

Новости партнеров

Комментарии: