«Шпион» Михайличенко – о результатах разведки

Володимир Веремеєв у тренерському штабі національної збірної України відповідає за збір інформації про суперника. За словами фахівця, команда Греції – дуже непростий суперник для будь-якої збірної і здолати її непросто навіть провідним командам Європи та світу.

“Тому дивно, що греків в Україні чомусь не всі сприймають як серйозного опонента, – розповів інтернет-виданю turnir.com.ua Володимир Веремеєв. – Можу зрозуміти пересічних уболівальників, але ж і деякі поважні спеціалісти такої самої думки. Безсумнівним плюсом є те, що команда чудово зіграна і має величезний досвід виступів у нинішньому складі. У Греції є і така важлива якість, як психологія переможця. Якщо ж переходити на особистості, то найбільший козирний туз греків, якщо так можна сказати, – головний тренер Отто Рехагель, на якого після “золота” Євро-2004 молиться практично вся країна”.

За словами тренера нашої збірної, недоліки греків є наслідком їхніх плюсів. “У грецькій команді, як на мене, забагато гравців у віці, які вже не мають тієї жаги до боротьби й перемог, притаманної молодим футболістам. Адже кожна команда (і це не я вигадав) після гучної перемоги потребує “свіжої крові”, – заявив В. Веремеєв.

Источник: Львовская газета

Новости партнеров

Комментарии: