Олег КОНОНОВ: «О молодежи не забываем»

Після спарингу проти «Закарпаття» (3:0) головний тренер «Карпат» Олег Кононов поділився думками про дії своїх гравців.

– Наша команда провела хороший спаринг. Дуже вдячний «Закарпаттю» та Ігорю Гамулі за те, що приїхали до Львова. Звісно, ми хотіли зіграти на виїзді в Ужгороді, але зважаючи на погоду на Закарпатті, довелося залишитися вдома. Спаринг був для нас важливим у плані підготовки до наступної гри проти криворізького «Кривбаса». Потрібно було випробувати певні напрацювання для того, щоб краще підготуватися до наступного туру. Ми на високому рівні провели сьогодні матч і досягли перемоги. Я задоволений результатом.

– Олег Голодюк та Ігор Худоб’як пропускали матч через виклики у збірні. Як зіграли футболісти на їхніх позиціях?

– Андрій Ткачук і Сандро Ґурулі впоралися із поставленим завданням, до їхньої гри у мене претензій немає. Певні помилки були, але це допустимо. У нас рівна команда, кожен може добре відіграти на своїй позиції.

– Батіста грав на не зовсім звичній для нього позиції…

– Ми тепер ставимо його більше на фланги для різноманіття та універсалізації – це дуже добра практика.

– У другому таймі на поле вийшли майже всі гравці молодіжної команди – лідери молодіжного чемпіонату…

– Вважаю, що хлопці добре відіграли і вміло увійшли в поєдинок. Іноді трішки хвилювалися, але це цілком звичне та нормальне явище – вони ще молоді. На таких спарингах їм якраз добре навчатися, здобувати практику. Ми залучаємо їх до гри основного складу і будемо продовжувати й надалі це робити. Загалом я задоволений тим, що вони показали на полі.

– Олег Голодюк в п’ятницю провів гру проти Бельгії. Слідкували за його діями на полі?

– Звісно, переглядав цей матч. Олег добре відіграв та ще й двічі відзначився. Його старання дали результат – він довів, що є основним гравцем молодіжної збірної. Я радий за нього.

 

Источник: Официальный сайт ФК «Карпаты» (Львов)

Новости партнеров

Комментарии: