Кирильчик извинился перед Годвином

Білоруський легіонер «Іллічівця» та екс-хавбек «Карпат» Павел Кірильчик вибачився за те, що образив нігерійського опорника «зелено-білих» Самсона Ґодвіна.

Прикрий епізод, нагадаємо, трапився наприкінці домашнього матчу «Карпат» проти «Іллічівця». Згадувати про старе не будемо. Так вважає і сам Ґодвін: «Що тут казати – футбол, емоції… Важко словами передати те, що відчуває людина, яка грає на полі, перебуваючи в епіцентрі подій. Так, між нами виникла неприємна ситуація, але про неї ми вже забули. Павел зателефонував до мене, ми обговорили те, що сталося. Кірильчик попросив вибачення за сказане. Я йому пробачив і теж перепросив за те, що погарячкував. Не тримаю на нього зла – все нормально. Коли зустрінемося наступного разу, неодмінно потиснемо один одному руки», – розповів Інформаційному центру ФК «Карпати» Самсон, який дивився матч проти «Ворскли» з трибун. До речі, разом з ним був і нападник «Карпат» Сергій Зеньов. Якщо Самсон пропускав матч через отриману червону картку, то Сергій не грав через ушкодження.

Генеральний директор ФК «Карпати» Ігор Дедишин стверджує, що конфлікт можна вважати вичерпаним: «Як відомо, львівський клуб уже висловлював свою принципову позицію щодо ситуації під час матчу «Карпати» – «Іллічівець». Однак, зважаючи на взаємні вибачення Павела Кірильчика та Самсона Ґодвіна, можна стверджувати, що конфлікт вичерпано. Імпонує позиція футболістів, котрі, наговоривши зайвого на футбольному полі, згодом вчинили як справжні чоловіки».

Источник: Официальный сайт ФК «Карпаты» (Львов)

Новости партнеров

Комментарии: