Владислав МИКУЛЯК: «На отдых времени нет»

У родинному колі провів зимові вакації плеймейкер ужгородського «Закарпаття» Владислав Микуляк. За словами Влада, нині він перебуває у хорошій фізичній формі і з позитивним настроєм підійшов до початку тренувальних зборів. Тож про перші заняття та майбутні перспективи далі, у розмові з хавбеком.

– У мене тренувальний процес практично і не зупинявся: постійно підтримував форму у спортзалі, грав у міні-футбол з товаришами.

– То як складається початок тренувальних зборів?
– Підготовка, яка наразі триває – одна з найкращих в історії клубу: і географія їх проведення, і рівень спаринг-партнерів задовольняє на сто процентів.

– Теперішній цикл тренувань вважається найголовнішим протягом усього року…
– Так, адже підвалини фізичної підготовки закладаються на всі наступні 12 місяців. І нам потрібно підійти в оптимальній формі до старту у 2010-му, коли наприкінці лютого прийматимемо донецький «Металург». Тому часу на відпочинок немає.

– Владе, в уболівальницьких колах активно обговорюються перспективи ФК «Закарпаття». А з погляду футболіста ужгородського колективу, на що розраховувати нам у другій частині сезону?
– Не хочу здатися голослівним, та скажу – ми зуміємо виконати поставлене перед нами завдання – Ужгород побачить матчі прем’єр-ліги і наступної осені.

Источник: Официальный сайт ФК «Закарпатье» (Ужгород)

Новости партнеров

Комментарии: