Кузнецов вернется в «Карпаты» летом?

Перехід на правах оренди Сергія Кузнєцова з «Карпат» у російську «Аланію» є ініціативою самого футболіста. Змінити команду його спонукало бажання спробувати свої сили в російській Прем’єр-лізі, а поширені в ЗМІ чутки про його складні стосунки з Рошею Батистою тут ні до чого. Так пояснює перехід нападника керівництво клубу.

«Із Сергієм непроста ситуація, – заявив «Газеті» головний тренер «Карпат» Олег Кононов. – Не раз говорив, що головним є бажання футболіста виступати за нашу команду. Сергій хотів піти від нас, у нього, ймовірно, запаморочилося в голові від різних спокус. С. Кузнєцов «загорівся» бажанням пограти в іншому чемпіонаті. Ми пішли йому назу­стріч. Повірте, все ще може змінитися, влітку він може вернутися. Після гри з «Металістом» Сергій телефонував, вітав із перемогою. Стосунки підтримуємо».

За словами генерального директора «Карпат» Ігоря Дедишина, львівський клуб не планував продавати футболіста, а тому відмовив двом європейським клубам. А ось відмовити Кузнєцова від переходу в «Аланію» «карпатівцям» не вдалося. «Це рішення Кузнєцова, ми не мали наміру його продавати. Трохи раніше двічі відмовили клубам, які зробили «Карпатам» офіційні пропозиції стосовно придбання прав на Сергія, – каже Ігор Михайлович. – Ідеться про німецький «Мюнхен 1860» і польську «Легію» з Варшави. Повірте, умови цих пропозицій для «Карпат» були доволі серйозні. Але коли Сергія захотіла бачити у своїх лавах російська «Аланія», футболіст звернувся з проханням відпустити його, оскільки дуже хоче спробувати себе в російській Прем’єр-лізі. Тому ми вирішили віддати С. Кузнєцова в оренду. Пішли йому назустріч».

Орендна угода «Карпат» з «Аланією» стосовно Сергія Кузнєцова розрахована до 15 липня 2010 року. Влітку російський клуб зможе викупити 50% прав на футболіста. Після цього в «Аланії» буде ще один рік на те, щоб викупити всі права на форварда. А якщо вони цього не зроблять, то футболіст повернеться в «Карпати» і всі права на нього належатимуть львівському клубу.

 

Источник: gazeta.lviv.ua

Новости партнеров

Комментарии: