Рубен ГОМЕС: «Зарю» обязаны обыгрывать»

Незважаючи на поразку в Харкові від місцевого «Металіста» ужгородська команда на полі показала бійцівський характер. Закарпатські гравці на рівних змагалися з іменитими харків’янами, а в кінці гри створили невелику інтригу, відквитавши один гол. На жаль, на більше в підопічних Гамули забракло часу. Одним з кращих у грі з «Металістом» в складі ужгородців був півзахисник Рубен Гомес. Враженнями про матч у Харкові та про майбутнє протистояння з луганською «Зорею» з кореспондентом сайту поділився аргентинський легіонер «Закарпаття».

– Рубене, чого не вистачило нам у Харкові, щоб приїхати додому з позитивним результатом?
– Після поразки настрій не дуже. В цілому наша командна гра була непогана, дещо не вийшов перший тайм. Дещо кращою для нас стала друга половина гри, підопічним Маркевича було нелегко втримати перемогу.

– Наступний матч команда зіграє у рідних стінах проти луганської «Зорі». Ще рік тому захищав кольори саме луганського клубу, тож які сильні і слабкі сторони най східнішої команди української Прем’єр-ліги?
– На жаль, жодних характеристик не можу сказати про нинішню «Зорю». З тих пір склад команди, майже, повністю змінився. До луганської команди прийшли молоді кваліфіковані гравці і нам буде непросто боротися з ними за перемогу. Нашою перевагою є те, що граємо вдома за підтримки наших вболівальників, тож просто зобов’язані здобути три очки. Адже перші матчі другої половини сезону були з команди, які знаходяться у п’ятірці лідерів, а в неділю буде матч з суперником приблизно одного з нами рівня.

– За таких погодних умов у грі переважатиме в’язка боротьба і самовіддача…
– Так, згідний. Можна спрогнозувати, що гру виграє та команда у якої кращі фізичні кондиції, більша самовіддача та жага до перемоги. Гадаю, в двох попередніх матчах усі ці складові ми показали у достатній мірі.

Источник: Официальный сайт ФК «Закарпатье» (Ужгород)

Новости партнеров

Комментарии: