Украинская Премьер-лига продолжает покорять мир

УПЛПРЕМ’ЄР-ЛІГА у співпраці з компанією IMG продовжує розширювати географію телевізійного охоплення матчів Епіцентр Чемпіонату України.
Наступною іноземною територією, для якої було реалізовано пакет медіа-прав 11 клубів Прем’єр-ліги, став Казахстан. Ліцензію для першого у цій країні спортивного кабельного телеканалу «KZ SPORT-1» отримала компанія «Sport Media Central Asia».
Починаючи з наступного 21-го туру поточного чемпіонату, казахські телепартнери Прем’єр-ліги обиратимуть для трансляцій 1-2 поєдинки у кожному раунді. Угоду укладено до кінця сезону 2010/2011 рр.
Казахстан став шостим у переліку країн, телеканали яких транслюють матчі елітного українського дивізіону. Нагадаємо, що раніше Прем’єр-ліга самостійно уклала ліцензійні угоди з телекомпаніями Росії та Румунії, а після залучення до реалізації міжнародних медіа-прав компанії IMG до показу матчів також долучилися Польща, Вірменія та кувейтський телеканал «Kuwait TV3», що мовить на двадцять одну країну Північної Африки і Близького Сходу.
Таким чином, починаючи з наступного туру матчі Епіцентр Чемпіонату України транслюватимуться для аудиторії вже 26 країн світу.

Источник: UA-Футбол

Новости партнеров

Комментарии: