«Кривбасс» обратился к болельщикам

Шановний друже!

Чемпіонат України з футболу серед команд клубів “Прем’єр-ліги” вийшов на фінішну пряму – до його завершення залишилось всього 7 турів, всього місяць…

Криворізький “Кривбас” веде відчайдушну боротьбу за право і в наступному чемпіонаті представляти наше чудове індустріальне місто серед найсильніших футбольних команд України. Адже криворізький клуб один з небагатьох, хто жодного разу (!) не залишав вищої ліги.

Важкі часи, важке турнірне становище…

“Кривбасу” зараз як ніколи потрібна твоя гаряча підтримка. Лише разом з тобою, наш вірний уболівальник, головна футбольна команда міста та всього Криворізького регіону зможе виконати це неймовірно важке завдання.

Згадай ті часи, коли трибуни красеню-стадіону “Металург” були вщерть заповнені на матчах чемпіонату та розіграшу Кубка країни. Згадай ту палку підтримку, яку ти надавав “Кривбасові” в дні тріумфу команди та в її не найкращі часи, які ти вважав випадковістю.

Підтримка “12-го гравця” конче потрібна криворізьким футболістам, адже саме тебе, криворізький вболівальник, грає ТВОЯ улюблена команда. Команда, яка представляє ТВОЄ місто.

В цьому сезоні на полі стадіону “Металург” “Кривбас” проведе ще чотири поєдинки, матчі, в яких й вирішиться доля команди. Перший з них відбудеться в суботу, 10 квітня.

Саме в цей день, згідно календаря, наша з тобою команда прийматиме надсерйозного суперника – бронзового призера трьох останніх чемпіонатів України харківський “Металіст”. Важка гра, в якій “Кривбас” змагатиметься лише за перемогу.

Повір, нашій з тобою команді в цьому матчі (та й у всіх інших) буде дуже приємно бачити тебе на трибунах стадіону “Металург”, бачити заповнені трибуни, які палко підтримують “Кривбас”. Не залишай свою команду наодинці з суперником.

Ми віримо, що ти підтримаєш нас. Ми віримо, що ти здатен додати сил нашій команді. Ми віримо в тебе!
Лише разом з тобою “Кривбас” збереже місце в еліті!

Криворізький вболівальник – один з найкращих! Ми впевнені в цьому!

Олександр Лівшиць, президент ФК “Кривбас”
Юрій Максимов, головний тренер
Сергій Даниловський, капітан команди

Источник: Официальный сайт ФК «Кривбасс» (Кривой Рог)

Новости партнеров

Комментарии: