Юрий ДЯЧУК-СТАВИЦКИЙ: “Игроки сделают всё возможное, чтобы выйти из этой ситуации достойно”

У четвер, 6 травня, в приміщенні конференц-залу стадіону „Україна” відбулась перша прес-конференція за участю нового генерального директора ФК „Карпати” Петра Комара, спортивного директора ФК „Карпати” Юрія Дячука-Ставицького, капітана команди Юрія Беня та півзахисника команди Ярослава Хоми.

Ось деякі думки, які прозвучали на цій зустрічі.

Петро Комар: „Хотів би, перш за все, через представників ЗМІ звернутись до мешканців нашого міста та регіону звернутись сьогодні, як ніколи, до вболівальників за підтримкою футбольної команди „Карпати”. Щоб наш прекрасний стадіон „Україна”, який у своїй історії пережив чимало прекрасних матчів, не був сьогодні напівпорожній. Я думаю, що всі ми є свідками того, що важкий період „Карпат” вже проходить. І це підтверджують останні ігри команди, в тому числі і недільна гра з „Динамо”. І я не сумніваюсь, що 9 травня, в матчі з „Оболонню” ми нарешті станемо свідками перемоги „зелено-білих”. Впевнений, що ті заходи, які проводять керівництвом ФК „Карпати”, його тренерським складом вони дадуть результат. І ми з цього складного періоду повинні вийти і звичайно нарощувати гру. А головне хочемо бачити ФК „Карпати”, як вершиною піраміди великої футбольної школи нашого західного регіону, як підсумком спільної роботи органів місцевого самоврядування, політиків, вболівальників, спонсорів, керівників всіх рівнів і звичайно представників преси. Також хотів би привітати сьогодні всіх з днем Юрія, в тому числі присутніх на цій зустрічі нашого спортивного директора Юрія Дячука-Ставицького, капітана команди Юрія Беня та прес-секретаря Юрія Назаркевича.

Юрій Дячук-Ставицький: „Нам потрібно нині всім разом думати про те, як рятувати місце „Карпати” у вищій лізі, а пізніше вже можна шукати якісь причини поганої гри. Думаю, що останні дві гри показали, що команда може грати і має хороший потенціал. І якщо нам ніхто не буде заважати, то впевнений, що ми це питання вирішимо і „Карпати” залишаться у вищій лізі. Так є багато причин, чому команда погано грає, але не про всі з них можна говорити. Можу навести такий приклад, що впродовж п’яти ігор арбітрам за участю команди „Карпати” була виставлена непозитивна оцінка і полягала вона в тому, що судді судили проти нашої команди. Тобто у футболі дрібниць немає і є багато питань, які не залежать від тренерів та футболістів. Зараза налаштовуємо „Карпати” на серйозну гру. Команда прекрасно розуміє , що Львову не можна залишатись без вищої ліги і зі своєї сторони всі без винятку гравці зроблять все можливе, щоб вийти з цієї ситуації гідно”

Про це підтвердили і присутні на зустрічі Ю. Беньо та Я. Хома, які запевнили, що в команді нині панує нормальний мікроклімат, немає заборгованостей по зарплаті, в команди зараз налагодилася гра і головне зараз здобувати потрібні результати та перемоги”.

Прес-служба ФК “Карпати”

Источник: ПРО ФУТБОЛ

Новости партнеров

Комментарии: