Президент «Динамо» обратился к болельщикам

Игорь Суркис По случаю окончания чемпионата Украины-2009/10 президент киевского “Динамо” Игорь Суркис поблагодарил болельщиков команды за поддержку на протяжении сезона. Текст соответствующего обращения, опубликованного на официальном сайте “бело-голубых”, — вашему вниманию.

Шановні друзі! Дорогі вболівальники!

Передовсім дозвольте привітати вас із завершенням футбольного сезону-2009-2010 та з наближенням сезону нового! А також — від імені всіх динамівців висловити вам щиру подяку за вашу підтримку і відданість команді!

Надзвичайно важким і неоднозначним виявився для нас минулий сезон. Так буває. Коли програє улюблена команда, емоції перепліскують розум. А у когось і сльози застигають на очах. Але без поразок великий спорт неможливий.

Проте будь-яка поразка — то є урок. Гіркий, але досвід. І як свідчить істина, лише проаналізувавши невдачі та зробивши з них належні висновки, можна розраховувати на прогрес, на нові перемоги.

Тим більше, що посипати голови попелом у нас просто немає часу. Треба готуватися до нових випробувань. Бо омріяна багатьма клубами континенту й мільйонами вболівальників Ліга чемпіонів давно вже стала бажаною й органічною складовою життя київського “Динамо”. Так само, як і бажання неодмінно повернути собі звання чемпіона країни та володаря Кубка України. І все це — на тлі створення нової, за словами головного тренера, команди.

Тож ми сповнені рішучості зробити все можливе для того, щоб справжніх футбольних свят у новому сезоні у нас з вами було якомога більше. І ці свята можемо створити разом, об”єднавшись в єдиному вболівальницькому пориві.

До зустрічі на стадіоні в новому сезоні, наші вірні друзі!

Президент ФК “Динамо” (Київ)
Ігор Суркіс

Источник: Динамо Киев от Шурика

Новости партнеров

Комментарии: