Кононов доволен игрой подопечных

По завершенні матчу “Карпати” – ФК “Ростов” головний тренер львів’ян Олег Кононов поділився своїми враженнями від гри з Інформаційним центром клубу.

“Як і поєдинок проти “Зеніту”, з “Ростовом” ми грали на фоні навантажень. Тим не менше в першому таймі ми мали територіальну перевагу і більше володіли м’ячем. Гольових моментів ми також створили більше за суперника. Два з них реалізували – Гурулі дуже класно пробив, а потім Кополовець дограв до кінця епізод і змусив помилитися воротаря. У перерві ми повністю змінили склад, але наша молодь також добре відіграла другий тайм. Ми продовжували володіти ігровою перевагою, а “Ростов” за всю гру створив лише один небезпечний момент, і той в першій половині. Наша ж молодь в захисті відіграла надійно, хлопці і в атаці дивилися добре, навіть гол забили. Щоправда, суддя його відмінив, але я так і не зрозумів, яке порушення з боку нашої команди він в тому епізоді побачив. Підсумовуючи, я цілком задоволений як грою, так і результатом”, – сказав Олег Георгійович.

“Так, ми виграли, але хочу сказати, що “Ростов” мені сподобався. Суперник продемонстрував хороший рівень готовності. Відчувається, що в команді є чимало кваліфікованих виконавців. Але я в силі нашого опонента і не сумнівався, адже в чемпіонаті Росії ростовчани йдуть на шостому місці. Тим приємніше, що нам вдалося виграти. А головне, що рахунок відповідає тому, що відбувалося на полі. Але ця гра вже позаду. Ми продовжуємо працювати і щоденно, як і раніше, будемо проводити по два тренування, а 2-го липня зіграємо останній спаринг проти чехів”, – додав керманич “зелено-білих”.

Источник: Официальный сайт ФК «Карпаты» (Львов)

Новости партнеров

Комментарии: