Владимир ГОМЕНЮК: «Оптимальная форма все ближе»

Головним матчем суботи стане протистояння “Іллічівця” із “Дніпром”. У зв’язку з цим прес-служба Прем’єр-ліги поспілкувалась з нападником дніпропетровської команди Володимиром Гоменюком.

− Володю, як триває підготовка до зустрічі третього туру?

− Все йде за звичним розкладом. Хіба що, підлаштовуючись під пізній час початку найближчої гри (20:00 − авт.), щоденні тренування у нас протягом тижня розпочинались о сьомій годині вечора. Так що було досить комфортно − не так спекотно. До Маріуполя вирушаємо літаком безпосередньо у день матчу.

− Чи можна вже казати, яким буде склад на гру?

− Мабуть що ні. Адже ми щодня відпрацьовували різні схеми, різні варіанти ведення гри. Тривала постійна ротація − кількість футболістів дозволяє це робити. Так що склад на суботню зустріч дізнаємось пізніше.

− Чи довелося бачити ігри “Іллічівця”, який досить потужно стартував?

− Так, бачив поєдинки обох перших турів за участі маріупольців. Їхній козир − це гра на контратаках. Антонов добре попереду чіпляється за м’яч, досить небезпечно з-за його спини можуть виникнути поблизу чужих воріт Ярошенко чи Тищенко. Намагатимемося врахувати цю особливість суперника.

− На початку сезону на твоєму рахунку вже гол та дві результативні передачі…

− Після відпустки почуваю себе набагато краще, ніж у другому колі попереднього Чемпіонату. Тоді давалося взнаки відлуння травми. Саме відновлення йшло не так легко як хотілося б. Та ще й психологічно треба було не зламатися. Зараз нібито відчуваю себе вже у належних кондиціях, хоча вони ще не повернулися на 100%. Втім, оптимальна форма все ближче.

− У попередньому турі Владислав Ващук діяв проти тебе персонально?

− Та ні. Просто так вийшло, що в обох гольових комбінаціях опікав мене саме він. Взагалі захисники “Волині” діяли по ситуації. Харрісон Омоко, оскільки він вищий, більше стежив за Євгеном Селезньовим.

− Гра у два нападаючі принесла успіх. Так буде і в подальшому?

− Думаю, що це був вибір тренера на окрему гру. Але хочеться сподіватися, що успіх такої тактики дозволить частіше до неї вдаватися. Так чи інакше, на кожен наступний матч Володимир Безсонов може вигадувати щось нове.

− Суперники перших двох турів справили враження?

− Особливо це стосується “Карпат“. Але й “Волинь” не варто скидати з рахунків. Про це свідчить їхня гра проти нас, особливо якщо дивитись на перший тайм. Тоді вони завдали багато ударів, що могли призвести до голу.

− “Дніпро” вкотре задекларував боротьбу за перші два місця турнірної таблиці. Команда готова до цього?

− Рано ще говорити. Але зараз за нас говорять багато фактів. В тому числі, й підбір футболістів, які спроможні вирішувати найвищі завдання. Також ще є час для доукомплектування, оскільки трансферне вікно відкрите.

− Володимире, приєднуємося до привітань з недавнім Днем народження (19 липня футболіст відсвяткував своє 25-річчя − авт.) та бажаємо тобі здоров’я, спортивних успіхів і особистого щастя!

 

Источник: Официальный сайт УПЛ

Новости партнеров

Комментарии: