Виталий РУДЕНКО: «Себя оценивать не стану»

Гостьовий поєдинок проти луганської “Зорі” для кіпера “Карпат” Віталія Руденка став дебютом у складі нової команди в іграх національного чемпіонату. По завершенні зустрічі екс-одесит поділився своїми враженнями від гри з кореспондентом Інформаційного центру ФК “Карпати”.

“Загалом гра вийшла дуже цікавою і насправді напрочуд драматичною, майже з детективним сюжетом. Думаю, що глядачам вона сподобалася – такі ігри не залишать байдужими нікого. Хоча вболівальники нашої команди, напевне, трохи розчаровані кінцевим її результатом. Адже по ходу матчу, після першого тайму, який відіграли дуже добре, ми вигравали 2:0, а наприкінці, коли рахунок вже був нічийним, не реалізували пенальті. Але футбол саме такими моментами, своєю непередбачуваністю і є цікавий для нас всіх – і для учасників, і для глядачів. Однак загалом я вважаю, що ми зіграли непогано і незважаючи ні на що досягли позитивного результату. Адже “Зоря” дуже непоступливий суперник, в складі якого грає чимало кваліфікованих і досвідчених гравців. А у нас на полі було чимало молодих гравців, для яких сьогоднішній досвід стане у нагоді в їхніх подальших виступах за “Карпати”. Щодо своїх дій, то давати їм оцінку не буду – нехай це роблять тренери, журналісти і вболівальники”, – сказав 1-й номер “зелено-білих”.

Воротар при цьому додав, що якогось внутрішнього психологічного тиску, який міг би у нього виникнути з причини його дебюту за нову команду в іграх Прем’єр-ліги не відчував.

“Проти “Зорі” я стояв у воротах “Карпат” вперше в іграх чемпіонату України. Але чогось незвичного з психологічної точки зору я при цьому не відчував. По-перше, я вже не один сезон відіграв в українському футболі. А по-друге, я вже достатньо часу перебуваю в “Карпатах” і вже повністю адаптувався в новій команді. У львівській команді чудовий колектив і прийняли мене мої нові партнери дуже добре. Так що залишається лише добре працювати на тренуваннях і бути максимально корисним в іграх”, – підсумував Віталій.

Источник: Официальный сайт ФК «Карпаты» (Львов)

Новости партнеров

Комментарии: