Олег ШЕЛАЕВ: «Шахтер» сейчас в оптимальных кондициях»

Гол досвідченого Олега Шелаєва не допоміг «Металісту» переграти у кубковій зустрічі столичний «Арсенал». А зараз він готується разом зі своєю командою до поєдинку з лідером Епіцентр Чемпіонату України «Шахтарем».

− Олеже, які згадки про матч Датагруп Кубка України, у якому «Металіст» поступився «Арсеналу» з рахунком 1:2?

− Багато слів говорити не варто. Дуже шкода, що вибули з турніру на такій ранній стадії і вже не зможемо поборотись за почесний трофей. Тепер слід дивитись вперед − на ігри Епіцентр Чемпіонату України та Ліги Європи УЄФА.

− Мабуть, якщо б у «Металіста» було неодмінне завдання пробитись до наступної стадії, то склад у минулу середу був би основним…

− Я не сказав би, що Мирон Маркевич виставив другий склад. Просто комусь дав перепочити, а іншим скласти певний іспит. У повній мірі скористатись шансом ми не зуміли. Проте це не означає, що наша команда Кубок принесла у жертву. Бажання виграти було велике, і зробити це було цілком до снаги.

− Яким чином попередня невдача може відбитись на зустрічі з «Шахтарем» сьогодні?

− Відповідь на це запитання зможе дати лише гра. Зараз графік ігор дуже щільний і без втрат турнірний шлях пройти неможливо. Не думаю, що поєдинок з «Шахтарем» буде схожий на попередній.}

− Проти донеччан вийде зовсім інший склад? Зокрема, ти плануєш вийти на поле?

− Це у компетенції головного тренера. Чим більше гравців готові до матчу, тим більше можливість варіювати складом і тактичними схемами. Всі, окрім Марка Девіча, готові вийти на поле. Марко поки що не зможе зіграти проти «Шахтаря».

− Як розцінюєш нинішній ігровий стан вашого суперника?

− «Шахтар» знаходиться зараз в оптимальних кондиціях. Жодна команда не може так рівно виступати протягом тривалого часу. Донеччани не лише показують якісний футбол, але й здобувають турнірні очки.

− За рахунок чого зможете протистояти настільки сильному супернику?

− Гадаю, маємо грамотно побудувати контргру і протягом усієї зустрічі не поступатись супернику у швидкості.

− Олеже, чи вдавалось тобі вигравати у «Шахтаря», адже «Металіст» дуже давно не здобував перемоги над донеччанами, а вдома − взагалі жодного разу?

− Статистика має право на існування. Вона цікава для вболівальників та дає гарний матеріал для роздумів фахівцям. Проте будь-які серії перериваються і за допомогою колишніх результатів неможливо передбачити наступний. Якщо говорити про мене, то у складі «Дніпра» перемагав і «Динамо», і «Шахтар».

Источник: Официальный сайт УПЛ

Новости партнеров

Комментарии: