Данило Авелар вернулся в «Карпаты»

Бразильський захисник львівських “Карпат” Даніло Авелар, що останні півроку провів у німецькому “Шальке” на правах оренди, повернувся до Львова і розпочав підготовку до нового сезону у команді Олега Кононова. 22-річний гравець, який у грудні 2010 року уклав з “Карпатами” трирічний контракт, у Німеччині переважно виступав за другий склад “Шальке“. В основі команди із Гельзенкірхена Авелар провів три поєдинки, здобувши Кубок Німеччини.

 
Нагадаємо, що Авелар дебютував в українському чемпіонаті 18 липня 2010 року у виїзному матчі “Карпат” проти “Кривбаса” (0:0). У Лізі Європи гравець, що після травми Ігоря Ощипка діяв на лівому фланзі захисту, провів 11 матчів. Загалом за “Карпати” у першій половині сезону 2010/11 бразилець провів 18 матчів у чемпіонаті України та 2 поєдинки у Кубку країни.
 
Співвітчизник Авелара, нападник Леандріньо, що перебував у “Карпатах” на оглядинах і пробував свої сили у товариських поєдинках команди на зборах в Австрії, вже залишив тренувальний табір команди – у складі “зелено-білих” у новому сезоні він не гратиме.
 
Тим часом один з найдосвідченіших футболістів “Карпат” Віталій Руденко захищатиме кольори запорізького “Металурга”. Контракт 30-річного голкіпера з “Карпатами” було розірвано за взаємною згодою сторін. Нагадаємо, що воротар, який перейшов до “Карпат” з одеського “Чорноморця” 21 червня 2010 року, підписавши контракт на 2 роки, у другій частині минулого чемпіонату виступав у Запоріжжі на правах оренди.

Источник: ФК Карпаты

Новости партнеров

Комментарии: