Виктор КОНДРАТОВ: “На команду Кучеревского настраиваемся очень серьёзно”

       Напередодні матч 7-го тура чемпіонату України між “Дніпром” та “Динамо” кореспондент “Українського футболу” мав розмову з одним із тренерів киян Віктором КОНДРАТОВИМ.

       – Вікторе Івановичу, який психологічний стан у команді після поєдинку на “Стадіо Олімпіко”?

       – Нормальний. Наступного дня після поєдинку з “Ромою” одинадцять гравців, які грали в Римі, отримали можливість відпочити. Вони відновлювались у сауні, басейні, інші – провели повноцінне тренування з усіма навантаженнями, адже ми пам’ятаємо про поєдинок чемпіонату з дніпропетровцями – тому готуємося належним чином.

       – Вікторе Івановичу, можна вважати, що тимчасовий спад у функціональній готовності команди подолано?

       – Ми перемогли в останніх 6-7 поєдинках. Якщо спочатку ці перемоги були здебільшого на морально-вольових якостях, то зараз команда демонструє вже відповідний рівень гри. У “Динамо” – хороша, робоча атмосфера, усі розуміють, що перед командою стоять максимальні завдання. Головне, у гравців є мотивація і бажання якнайкраще себе проявити.

       – Коли вирушаєте до Дніпропетровська?

       – Остаточно це питання ще не вирішене, але, швидше за все, у день гри. Таким чином у нас буде більше часу на відновлення та підготовку. Йожеф Сабо, на відміну від Олексія Михайличенка, прихильник того, щоб на поєдинки чемпіонату та Кубка України приїздити у день матчу.

Олексій КОМАРОВСЬКИЙ

Источник: “Украинский футбол”

Новости партнеров

Комментарии: