Олег ЛУЖНЫЙ: “Если не найду клуб, завершу карьеру”

       Колишній капітан київського “Динамо” та збірної України, вихованець львівського футболу Олег Лужний уже найближчим часом може повісити бутси на цвях. Останнім клубом галичанина був лондонський “Вулверхемптон”. Після того як “вовки” втратили місце в прем’єр-лізі, екс-капітан української збірної намагався працевлаштуватися у кількох клубах, однак поки що безрезультатно. Нині захисник розмірковує над тим, чи варто продовжувати кар’єру, і підтримує форму у клубі третього англійського дивізіону “Барнет”. Проте пов’язувати своє майбутнє з цією командою Лужний не бажає.

       – Можу беззастережно сказати, що за “Барнет” не гратиму, позаяк цей клуб не має ані високих амбіцій, ані міцних фінансових тилів, – зазначив Олег у телефонній розмові з кореспондентом “Високого Замку”. – Відверто кажучи, разом з футболістами “Барнета” я тренувався лише двічі. І зовсім не заради того, щоб продовжити там кар’єру: просто намагаюся зберегти фізичні кондиції. Мені ж треба десь тренуватись.

       – Ходили чутки, що ви гратимете у Катарі…

       – І таке може бути. Хоча не приховую, що чекаю на пропозиції з трьох країн. Однак якщо не отримаю вигідної пропозиції, то припиню активні виступи. Не виключаю того, що дограватиму в Україні.

       – Багато хто мріє бачити вас у зелено-білій футболці львівських “Карпат”…

       – “Карпати” понизились у класі, тому про моє повернення до львівського клубу не варто навіть говорити. Коли б “зелено-білі” грали у вищій лізі, то ще можна було б поміркувати про майбутнє у “Карпатах”. Як на мене, то у Львові команди немає взагалі, команда “розлетілась”…

Андрій МЕДЕНИЦЬКИЙ

Источник: “Високий замок”

Новости партнеров

Комментарии: