“Динамо”перед игрой с “Левски”

28 серпня київські динамівці проведуть матч-відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти болгарського клубу “Левскі”. Перший матч закінчився з рахунком 1:0 на користь динамівців. Для того, щоб потрапити до групового турніру, динамівців влаштовує навіть нічия. Докладніше – Костянтин Дульцев.

Перед грою з “Левскі” кияни зазнали чергової втрати. Цього разу лазарет команди поповнив югослав Горан Гавранчіч. Минулого тижня він переніс операцію з видалення апендициту. Тепер на появу на полі Горана можна чекати лише через місяць.

Але є і гарні новини. Вже відновилися після травм і почали працювати у загальній групі Андрій Несмачний і Андрій Гусін. Про підготовку до матчу з “Левскі” розповідає головний тренер киян Олексій Міхайличенко: “Это ключевая игра сезона. Готовимся мы к ней практически так же, как и к каждой игре, очень серьезно и понимаем всю ответственность. Потому что в Болгарии, хотя и достигнут положительный результат, но это всего лишь первый тайм. Все будет решаться во второй игре. К матчу готовится 21 игрок. Те, кто попадут в основной состав, мы уже определим в день игры”.

Після першої зустрічі з киянами головний тренер “Левскі” Славолюб Муслін сказав, що зробить усе можливе, щоб його команда перемогла у матчі-відповіді і вийшла до групового турніру Ліги чемпіонів. Однак Олексій Михайличенко вважає, що тренерський штаб “Динамо” хоч і не дуже досконало вивчив гру болгарського клубу, але знає, як проти нього грати: “Мы просмотрели кассеты с их играми. Я видел только одну игру, что называется вживую. И по одной игре оценить команду – очень тяжело. Но у нее есть определенное сильное качество: хорошее индивидуальное мастерство и неплохая командная скорость. Поэтому мы должны предоставить еще большую скорость. Еще большее мастерство”.

Останній матч перед грою з болгарами “Динамо” провело у Житомирі. У рамках 1/16 фіналу Кубка України динамівці зустрічались із клубом “Полісся”. “Динамо” перемогло з рахунком 4:0. За словами динамівця Олександра Хацкевича, у складі киян грало кілька гравців, котрі не часто потрапляють до основного складу: “Ребята вышли на игру с очень большим желанием и в первом тайме уже добились результата. Во втором тайме уже подсознательно шла подготовка на игру с “Левски”. Ну и в Житомире было несколько ребят, которые не часто попадают в состав и, поэтому, выйдя на игру с “Полесьем”, они хотели доказать, что далеко не хуже тех, кто играет с основном составе. Но в играх Лиги чемпионов мало одного только желания. Нужен еще опыт. Посмотрите, кто играл с Житомиром? Ребята 1982 года рождения”.

Обслуговувати зустріч між “Динамо” та “Левскі” буде бригада арбітрів з Англії на чолі з відомим Грехемом Поллом, який обслуговував матчі чемпіонату світу.

Костянтин Дульцев. Громадське радіо.

Источник: Громдське радио

Новости партнеров

Комментарии: