Збірна Вірменії готується до гри з Україною

Потрапити до фінальної частини чемпіонату Європи з футболу – таку мету поставив перед збірною Вірменії президент Федерації футболу Вірменії Рубен Айрапетян. Нагадаємо, що 7 вересня відбудеться перший матч відбіркового циклу чемпіонату Європи між вірменськими і українськими футболістами. Як готуються до цієї гри майбутні суперники збірної України – розповідає Костянтин Дульцев.

Підготовку до матчу з українцями збірна Вірменії почала третього вересня. Всі 22 футболісти, запрошені на збір головним тренером національної збірної аргентинцем Оскаром Лопесом, вже знаходяться в Єревані і повністю готові до гри. За словами фахівців, всі кандидати до збірної знаходяться у відмінній фізичній та ігровій формі.

Нагадаємо, що місяць тому національну збірну Вірменії очолив наставник “Пюніка” Оскар Лопес. Як повідомив Громадському радіо прес-аташе Федерації футболу Вірменії Сурен Барсегян, для аргентинського спеціаліста це буде дуже важкий матч. Адже він тільки розпочав знайомитися з гравцями збірної: “Оскар Лопес тільки почав знайомитися з гравцями-легіонерами. Він заявив, що найскладнішим для нього буде перший матч, точніше визначення основного складу на гру. Він то своїх гравців, котрі грають за “Пюнік”, добре знає, а легіонерів, котрі завжди складають кістяк збірної, не дуже. ми йому допомагаємо, як можемо. Але все одно, останнє слово буде за ним”.

За словами фахівців, для вірмен, перед якими стоїть завдання потрапити до фінальної частини чемпіонату Європи, перша зустріч відіграє дуже важливу роль. Вся країна чекає цього поєдинку, але букмекери вважають фаворитом у матчі саме збірну України. Говорить Сурена Барсегян: “Завжди до матчів із збірною України у нас в країні викликається великий ажіотаж. Всі нетерпляче чекають матчу. На рахунок прогнозів – сказати важко. Я можу лише додати, що у нас букмекерська контора оцінює шанси команд наступним чином: перемога збірної Вірменії – 4:1, нічия – 3,1:1, і перемога збірної України – 1,7:1. Це означає, що шанси збірної України у два рази більші, ніж у збірної Вірменії”.

На сьогодні у гравців збірної Вірменії немає ніяких труднощів, особливо у натуралізованих представників інших держав. Нагадаємо, що 21 серпня вірмени повинні були у Латвії провести товариську зустріч. Однак влада Латвії відмовилась видати в’їзні візи деяким натуралізованим гравцям. Говорить Сурен Барсегян: “Цю проблему штучно створили самі латиші. Тому що вони цю проблему ставили навіть не на рахунок вірменських гравців, котрі довгі роки вірою та правдою служили збірній Вірменії. У нас ніколи та ні в якій країні не було візової проблеми. Так що ті гравці, котрі виїхали до Латвії, вони повинні грати і ніяких проблем з цим не повинно бути”.

Крім того, також стало відомо, що на матч зі збірною України з капітанською пов’язкою вийде гравець швейцарського клубу “Янг Бойз” Арутюн Варданян.

Источник: Громдське радио

Новости партнеров

Комментарии: