Сергей ЗЕНЕВ: «Первый гол стал особым»

Вже з перших хвилин матчу проти “Металурга” була помітною активність Сергія Зеньова. Естонець встигав і в обороні, і в атаці, що втілилося у два забитих голи в його виконанні…

 

– Олександр Севідов сказав, що ти провів хороший матч. А сам як думаєш? Може це був найкращий твій матч за “Карпати”?

 

– Не хочеться так думати. Я вірю, що мої кращі матчі за “Карпати” ще попереду. Сьогодні так, був хороший матч і для мене, і для команди. Вдалося двічі забити, що не може не тішити.

 

– І все-таки, звідки стільки активності? Що з тобою трапилося?

 

– Я сподіваюся, що це мій звичний стан. Просто сьогодні він був краще помітним, ніж в попередніх матчах. Я старатимуся, щоб так завжди грати.

 

– Перший гол у ворота “Металурга” для тебе особливий…

 

– Так, це мій перший гол головою. Діло було так: ми подавали кутовий, я помітив зону, куди ніхто не поспішав. І якраз туди спрямовувався м’яч. Тож мені залишалося лише спробувати зрізати круглого. Однак я більше нічого не бачив – не знав, чи залетів він у сітку. А коли вже повернув голову, то зрозумів, що забив головою. Тому гол справді особливий. А другий гол я забив завдяки Жені Бохашвілі. Він здорово проштовхнув мені на хід, а я вже перекинув воротаря, який вибіг на перехоплення – просто по-іншому там не можна було бити.

 

– Наприкінці матчу ти зазнав ушкодження…

 

– Мені добряче перепало… Ще й в першому таймі дісталося по нозі. Але все в порядку, лечу грати за збірну Естонії.

Источник: Официальный сайт ФК «Карпаты» (Львов)

Новости партнеров

Комментарии: