“Борисфен” может прекратить своё существование

Бориспільський “Борисфен” у силу свого скрутного фінансового становища може знятися з другого кола чемпіонату України з футболу серед команд Вищої ліг, повідомляють джерела сайту “Чемпіон” у клубі. Вся справа в тому, що клуб з “Борисполя”, який пройшов всі сходинки від другої ліги до елітного дивізіону на даний момент практично знаходиться в стані банкрутства.

Футболістам, тренерам, а також працівникам команди вже кілька місяців не виплачується заробітна плата. Окрім того команда має великі заборгованості і перед іншими структурами, які причетні до клубу.

“Велика” заслуга у тому, що команда опинилася на межі припинення свого існування у президента “Борисфена” Ігора Ковалевича, який за рік примудрився продати чи втрати з команди всіх провідних гравців, які були обличчям клубу – це розпочинаючи від Руслана Бідненка Андрій Смалька та братів Стоянів.

Наприкінці минулого сезону Ковалевич залучив у команду досвідчених Максимова, Костюка та Коновалова, які, проте, довго в команді не затрималися через скрутну фінансову скруту. До речі, вищезгадані футболісти грали в команді перш за все, завдячуючи головному тренеру “Борисфену” Олександру Рябоконю, який зумів зробити справжній колектив. Утім, фінансові справи Ковалевича не дозволи команді розвитися сповна. Більш того, за інформацією з неофіційних джерел “Борисфен” до сих пір не виконав всі умов по атестації клубів і це може бути однією з причин, що команду не допустять до другої частини першості України.

Після першого кола команда з Борисполя в національному чемпіонаті не отримала в 15-ти іграх жодної перемоги, сім матчів звела внічию та вісім програла.

Нагадаємо, що в минулому чемпіонаті “Борисфен” навіть перемагав київське “Динамо”…

Источник: champion.com.ua

Новости партнеров

Комментарии: