Ринат АХМЕТОВ: “Мы будем играть в цветах “Шахтёра”

Президент донецького “Шахтаря” Рінат Ахметов в інтерв`ю на телеканалі ТРК “Україна” дав в інтерв`ю, у якому висловив свою позицію з приводу розмов, що “Шахтар” змінив свої клубні кольори в матчах Ліги чемпіонів через політичні мотиви.

“Я думаю, що ви чули, що із цього приводу говорив пан Луческу: можна поміняти дружину, коханку, але не традиції. Я із цим повністю згодний. Я вам скажу, що можу вплинути на всі процеси, але ніколи я не буду, як говоритися, робити замах на традиції. Тим більше, я вам скажу із приводу жовтогарячих кольорів, дуже багато в країні ходить життєвих анекдотів. Я вам хочу розповісти одну життєву історію.

Говорять, у Києві, одна бізнес-група підтримувала на виборах Віктора Януковича. Десь через тиждень, півтора їх керівник приходить в офіс весь у жовтогарячому. Усі в шоці. Говорять, “ну, а що трапилося, що відбулося, у нас змінилися погляди або, за великим рахунком, помінялася наша лінія? ” Він подивився по сторонах, говорить: “Так ні, все так само”. “А що за кольори у вас?” А він говорить: “Ви знаєте, Штірліц теж ходив у німецькій формі”.

Тому хочу сказати: ми грали, граємо й будемо грати у своїх рідних кольорах. Кольорах донецького “Шахтаря”.

Источник: champion.com.ua

Новости партнеров

Комментарии: