Журавчак будет помогать Лужному в Латвии


Триває загально-підготовчий тренувальний збір футболістів львівських “Карпат”, під час якого відбулись чергові кадрові зміни, цього разу – на тренерському містку клубу.

Як повідомив “ВЗ” гендиректор та головний тренер ФК “Карпати” Юрій Дячук-Ставицький, відбулися зміни у тренерському корпусі “зелено-білих”. Ще наприкінці минулого року залишив львівський клуб тренер Василь Сондей, а у вівторок залишив команду і Володимир Журавчак (на фото), який відповідав за роботу з воротарями клубу, а нещодавно прийняв запрошення від керівництва дебютанта вищої ліги Латвії – клуб “Вент” (Вентспілс), де, ймовірно, граючим тренером буде ще один вихованець львівського футболу, – колишній захисник київського “Динамо”, лондонського “Арсенала” та екс-капітан збірної України Олег Лужний. Натомість тренером воротарів “Карпат” стане колишній багаторічний воротар, капітан і тренер “Карпат” Богдан Стронціцький, який останнім часом працював в івано-франківському “Спартаку”. Також залишив клуб і лікар “Карпат” Тарас Глинка, який перейшов до стрийського “Газовика-Скали”.

Щодо тренувального процесу, то в понеділок директор стадіону “Юність” Леонід Мікльош пішов на зустріч карпатівцям, і на стадіоні відбулась двостороння гра “Карпат” (між “синіми” та “жовтими”), яка завершилась перемогою “синіх” з рахунком – 2:0 (матч тривав три короткі тайми). Двічі відзначився Максим Фещук, а головним арбітром матчу був Юрій Дячук-Ставицький. Склад “синіх”: Паньків (Шуст), Лапко, Іщенко, Распопов, Федорів, Годвін, Веприк, Сучков, Платон, Голбан, Фещук. За “жовтих” грали: Тлумак, Іванський, Донець, Грешта, Сахно, Шмаков, Кікоть, Малик, Чабан, Ільків, Б. Баранець (Романюк). З різних причин (хвороба, медогляд) не грали Беньо, Тимчишин, Лемішко, Бровченко та Пшеничних. Після матчу Максим Фещук та Богдан Шуст вирушили до табору збірної України (гравці 1985 р.н.) на міжнародний турнір в Катар, після цього приєднаються до тренувального збору “Карпат” в турецькому місті Антальї, який, нагадаємо, розпочнеться 21 січня.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Источник: “Високий замок”

Новости партнеров

Комментарии: