ФК “Карпаты” Львов: В Анталию поедут игроки, а не «туристы»

Підходить до завершення загально-підготовчий тренувальний збір футболістів львівських “Карпат”, під час якого відбулися деякі події в таборі “зелено-білих”.

Підписали контракти з клубом Микола Лапко та Костянтин Лемішко, і близький до підписання угоди з клубом Сергій Пшеничних. Відзначимо також, що продовжили контракти з клубом Олег Тимчишин і Тарас Петрівський. Остаточно стало відомо, що не буде в команді воротаря Віталія Постранського, який нині перебуває у тренувальному таборі “Волині”. Керівництво “Карпат” надало статус вільного агента 30-річному Ярославу Хомі, який також перейшов до “Волині”. Як зауважив гендиректор і головний тренер “Карпат” Юрій Дячук-Ставицький, на відміну від попередніх років, цього року на збори поїдуть лише ті гравці, які мають чинні контракти з ФК “Карпати”. Це робиться для того, щоб не повторювалися, наприклад, минулорічні ситуації з короткочасним перебуванням у команді таких гравців, як Скаченко, Римшин, Гончаренко та інші.

У складі делегації ФК “Карпати” буде 26 футболістів, причому двоє з них – Максим Фещук та Богдан Шуст – нині перебувають у складі збірної України (складеної на основі гравців 1985 р.н.) на міжнародному турнірі в Катарі. До Туреччини делегація ФК “Карпати” вирушить з Києва 21 січня. Перший турецький збір триватиме повні 16 днів, і 7 лютого львівська команда повернеться до Києва. Щодо контрольних матчів “Карпат” на цьому етапі підготовки, то на 25 січня запланована гра з російським ФК “Москва”, 26 січня – з представником казахського міста Джамбул, 2 лютого – з ФК “Металург” (Липецьк) і 6 лютого – з румунською “Університатею” (Крайова).

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Источник: “Високий замок”

Новости партнеров

Комментарии: