Трансферные новости из “Волыни”

Продовжується перший тренувальний збір луцької команди, під час якого тренерським штабом переглядається велика кількість футболістів, які зможуть замінити тих гравців, що по тим чи іншим причинам виявили бажання залишити клуб. Про великі зміни у складі “Волині” можна судити лише по тому, що більша половина команди була виставлена на трансфер або отримала пропозиції від більш іменитих футбольних клубів.

Так, з великою долею ймовірності можна скзати, що у другому колі ми не побачимо воротаря Нікітенка та захисника Шарабу, які поїхали на перегляд у молдовський “Ністру”. Ще один захисник Ганцарчик повернувся з оренди у київський “Арсенал” і за словами головного тренера столичного клбу Василя Баранова, “Волинь” поки що не може повністю викупити трансфер цього футболіста. Естонський легіонер Тааві Ряхн отримав запрошення від лідера чемпіонату Болгарії – софійського ЦСКА і швидше за все продовжить свою кар’єру саме в цьому клубі. Молода надія волинського футболу Олег Герасим’юк знаходиться у тренувальному таборі “Динамо” (Київ) і вже встиг відзначитися голом у першому спарингу киян у 2005 році проти “Крильєв Совєтов”. Повернувся у рідний для себе бєлградський “Партизан” сербський легіонер Алєксандар Недовіч. Втратив кредит довіри Віталія Кварцяного “вічно перспективний” Любомир Гальчук, який зараз знаходиться на зборах з охтирським “Нафтовиком”. Немає в команді і негірійця Едді Домбрайє, який змушений підшукувати собі новий клуб насаперед через те, що знизив до себе вимоги і втратив місце в основному складі команди. Пошуками нових для себе команд займаються нападники Товкацький та Лужанков, останній з яких за інформацією наших білоруських колег вирушив до Росії, де прагне працевлаштуватися у одному з клубів першої ліги. Немає в команді і румунського правого півзахисника Корнела Бути, який повернувся до себе на Батьківщину.

Тепер про тих, хто може замінити футболістів, про яких було згадано вище. На даний час під орудою Віталія Кварцяного понад 30 футболістів і майже щодня у тренувальний табір “Волині” прибувають потенційні новачки, про яких розповімо докладніше:

Віталій Постранський

Народився: 2 серпня 1977 року.

Національність: українець.

Амплуа: воротар.

Зріст: 190 см. Вага: 87 кг.

Виступав за клуби: “Карпати” (Львів), ФК Львів, “Ротор” (Волгоград), “Кривбас” (Кривий Ріг), “Ворскла-Нафтогаз” (Полтава).

Досвідчений голкіпер з великим досвідом виступів на найвищому рівні. У своїх попередніх командах мав високий авторитет, деякий час був капітаном “Ворскли”. Здатний поборотися за місце осовного воротаря “Волині”.

Костянтин Король

Народився: 25 травня 1980 року.

Національність: українець.

Амплуа: захисник.

Зріст: 186 см. Вага: 76 кг.

Виступав за клуби: “Титан” (Армянськ), “Динамо-Ігросервіс” (Сімферополь).

Молодий захисник, який виступав раніше лише за колективи з нижчих дивізіонів українського чемпіонату. Припускаємо, що Віталій Кварцяний продивлюється цього гравця через ліміт на легіонерів, який вводиться з наступного сезону.

Володимир Ковалюк

Народився: 3 березня 1972 року.

Національність: українець.

Амплуа: захисник.

Зріст: 183 см. Вага: 80 кг.

Виступав за клуби: “Карпати” (Львів), “Скала” (Стрий), “Прикарпаття” (Івано-Франківськ), “Дніпро” (Дніпропетровськ), “Уралан” (Еліста), “Динамо” (Київ), “Шахтар” (Донецьк), “Кубань” (Краснодар), “Кривбас” (Кривий Ріг), “Борисфен” (Бориспіль).

Гравець, який має колосальний досвід висупів в клубах вищої ліги України та Росії. Після того як у Володимира закінчився контракт, Віталій Кварцяний запросив цього футболіста у свою команду. Виступає на лівому фланзі захисту проте може зіграти й у півзахисті.

Марсел Еламе

Народився: 4 січня 1977 року.

Національність: камерунець.

Амплуа: захисник.

Виступав за клуб: “Бероє” (Стара Загора, Болгарія).

Лівий захисник, проте може закрити будь-яку позицію у захисті, один з лідерів свого клубу. Був виставлений на транфер через порушення дисципліни. Також відомо, що цього гравця не проти бачити у своєму складі софійській ЦСКА.

Сергій Рожок

Народився: 25 квітня 1985 року.

Національність: українець.

Амплуа: півзахисник.

Зріст: 184 см. Вага: 75 кг.

Виступав за клуб: “Динамо” (Київ).

Вихованець динамівської футбольної школи. Виступає у центрі півзахисту, може зіграти на позиції під нападниками та опорного півзахисника, але тоді дещо втрачає в креативності. Розумний та технічний гравець, володіє хорошим дриблінгом.

Олександр Піщур

Народився: 29 січня 1981 року.

Національність: українець.

Амплуа: півзахисник/захисник.

Зріст: 196 см. Вага: 88 кг.

Виступав за клуб: “Ворскла” (Полтава), “Металіст” (Харків).

Виступаючи за “Металіст”, Олександр грав у нападі, проте коли перейшов до “Ворскли”, Володимир Мунтян почав використовувати цього футболіста у захисті. На якій ж позиції Піщур буде виступати у складі “Волині”, знає поки що лише Віталій Кварцяний.

Дмитро Бровкін

Народився: 11 травня 1984 року.

Національність: українець.

Амплуа: нападник.

Зріст: 181 см. Вага: 73 кг.

Виступав за клуб: “Динамо” (Київ), “Металіст” (Харків).

Ще один вихованець динамівської футбольної школи. Минулий рік провів в оренді у харківському “Металісті”. Настирний та напористий нападаючий.

Також на перегляді у Віталія Кварцяного знаходяться 16-ти річний півзахисник член юнацької збірної України Єгор Лугачов (“Локомотив” Київ) та тріо бразильців: Роні, Фабіо і Ерівелта. Проте до початку другого кола залишається більше місяця часу, тому природнім є той факт, що на перегляд до тренувального табору “Волині” будуть прибувати все нові і нові виконавці.

Источник: ФК Волынь

Новости партнеров

Комментарии: