Сборная Украины (до 17) сыграла первый спарринг на сборах в Турции

Перший контрольний матч на зборах у Туреччині проти місцевих однолітків підопічні Ігоря Жабченка звели внічию -2:2. У першому таймі українці поступалися з рахунком 2:0 після кількох провалів у захисті. Однак у другому вдалося переломити ситуацію на полі і відіграти обидва голи.

Причому в обох випадках відзначилися гравці, котрі вийшли на заміну. На 66-й хвилині, після подачі кутового, іванофранківець Микола Ревуцький ударом головою вразив ворота суперника. А після того як у штрафному майданчику збили Ігоря Рудюка, Максим Пашаєв з „точки” встановив рівновагу і, як виявилося згодом, остаточний рахунок.

Нагадаємо, що на збори викликано шестеро новачків, які мають гарну нагоду заявити про себе. На жаль, троє гравців – В’ячеслав Поднебенний, Олег Коваленко та Андрій Деордиця – отримали важкі травми на тренуванні і навряд чи зможуть допомогти своїй команди у контрольній зустрічі.

Старший тренер команди Ігор Жабченко:

– Перший матч видався досить напруженим та бойовим. Незважаючи на не досить високу якість поля, хлопці проявили бійцівські якості, догравали кожний момент до кінця і зрівняли рахунок. У наступній грі, котра відбудеться у четвер, плануємо задіяти інший склад. В будь-якому випадку переглянемо усіх гравців, залучених на збори.

Українці прилетіли до Туреччини минулої п’ятниці, провели одне тренування. Наступні два дні гравці працювали у режимі дворазових тренувань, а вчора провели розминку.

Нагадаємо, що команда Ігоря Жабченка готується до елітного раунду чемпіонату Європи U-17 2005, який 15–19 березня відбудеться в Хорватії. За єдину путівку до фінальної частини разом з українцями сперечатимуться збірні Хорватії, Португалії та Угорщини.

Источник: ФФУ

Новости партнеров

Комментарии: