ФФУ провела семинар для руководителей и финансовых работников клубов первой лиги чемпионата Украины

Виконком ФФУ у серпні минулого року затвердив проект про введення в дію Положення з атестації футбольних клубів учасників першості України. Днями відбувся семінар для представників першої ліги, котрі відповідають за атестацію в своїх клубах. Перший подібний семінар проходив для керівників клубів та фінансових працівників.

Атестаційна комісія добре розуміє, що для більшості претендентів на атестат упровадження усіх п’яти критеріїв – досить складне завдання. Тому з лояльністю ставитиметься до кожного клубу, із застосуванням індивідуального підходу. Зважаючи на прохання клубів протягом одного дня спеціалісти ФФУ знайомили учасників з питаннями стосовно процесу атестування клубів І ліги, вимог Положення про атестацію стосовно 5 критеріїв тощо.

До 31 березня 2005 року футбольні клуби І ліги мають довести своє право виступати в першості наступного сезону. Однак стан інфраструктури в кількох клубах викликає глибоке занепокоєння. Незважаючи на це ФФУ зацікавлена в тому, щоб допомагати в підвищенні стандартів якості всім тим, хто так чи інакше пов’язаний з футболом. Це передбачає удосконалення загальної структури футболу. Національна федерація будує футбол європейського рівня, який має відповідати сучасним стандартам якості, направлений на подальше удосконалення як усієї футбольної структури так і футболу нижчих ліг, на що спрямовані дії Виконкому ФФУ та Атестаційної комісії.

Источник: ФФУ

Новости партнеров

Комментарии: