Рабочие будни львовских “Карпат”

Львівські “Карпати”, які цими днями перебувають на закордонному тренувальному зборі в турецькому місті Соргун, що неподалік Анталії, в середу, 2 лютого, здобули вже третю на цьому етапі перемогу в контрольній грі.

Суперником “зелено-білих” став першоліговий російський “Мєталурґ” (Липецьк, 9-те місце минулого сезону). Поєдинок пройшов у жорсткій боротьбі за відчутної переваги “Карпат”. Єдиний гол у цій грі на 37-й хвилині провів Максим Фещук, скориставшись неузгодженими діями в обороні росіян. А в другому таймі вже після удару Руслана Платона лише поперечина воріт урятувала “Мєталурґ” від ще більших неприємностей, повідомила прес-служба “Карпат”.

Зважаючи на ймовірні трансфери “Карпат”, подаємо склад, яким “зелено-білі” грали з російським клубом: Тлумак (Шуст, 46), Лапко (Сахно, 55), Іщенко (Петрівський, 60), Шмаков (Донець, 60), Тимчишин (Іванський, 60), Бровченко (Чабан, 60), Годвін (Грешта, 60), Сучков (Федорів, 60), Веприк (Моліньо, 46), Голбан (Батіста, 46), Фещук (Платон, 60).

У неділю, 6 лютого, “Карпати” проведуть останню перед від’їздом додому гру – зі ще одним російським клубом. Суперником львів’ян буде команда “Чкаловєц-1936” із Новосибірська, яка за підсумками минулого сезону здобула одну з путівок до першої ліги російського чемпіонату.

Источник: “Львівська газета”

Новости партнеров

Комментарии: