“Оболонь” играет в ничью с “Зимбру” и проигрывает “Црвене Звезде”

У суботу, 12 лютого, “Оболонь” зіграла два контрольні поєдинки. Вранці “Оболонь” зіграла з “Црвеною Звезою” (Сербія і Чорногорія), у другій половині дня – з молдавським клубом “Зімбру”.

ОБОЛОНЬ – ЗІМБРУ – 0:0

«Оболонь»: Товт, Кутас, Гололобов, Нівінський, Крохмаль, Мельник (Назарук, 75), Міщенко, В.Іващенко, Наконечний (Козеренко, 46), Гребеножко, Терещенко.

В перших матчах на другому турецькому зборі наставник «Оболоні» Олександр Рябоконь намагався визначити коло футболістів, на котрих випаде основне навантаження в чемпіонаті. В цій грі був задіяний потенціально основний склад команди, за виключенням кількох футболістів, які взяли участь в поєдинку з сербською «Црвеною Звездою». На фоні щоденних дворазових навантажень, тренерський штаб пивоварів залишився задоволений діями своїх підопічних. Протягом всієї зустрічі оболонці більше володіли м”ячем і повністю контролювали развиток подій на полі. В першому таймі Валерій Іващенко та Олександр Гребеножко могли відкрити рахунок, але не скористалися шансами. Молдавани відповіли гострим фланговим навісом, після котрого нападаючий «Зімбру» впритул пробивав по воротам – Андрій Товт продемонстрував відмінну реакцію. У другій половині зустрічі гравці «Оболоні» продовжували диктувати свої умови. Але ні їм, ні суперникам так і не вдалося порадувати глядачів хоча б одним забитим м”ячем.

ОБОЛОНЬ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (СЕРБІЯ І ЧОРНОГОРІЯ) – 0:3

«Оболонь»: Романенко, Козир, Конюшенко, Орлатий, Назарук, Кривошеєв, В.Слободян (Мельник, 65), Кобзар, Третяк, О.Іващенко, Коробкін (Козеренко, 46).

Початок зустрічі з «Црвеною Звездою» склався досить обнадійливо для «Оболоні». Кияни одразу заволоділи ініціативою і, здавалося, потрібен тільки час, щоб організувати гостру атаку й забити гол. Але досвідчені серби, стримавши стартовий натиск українців, на 20-й хвилині відкрили рахунок. Після розіграшу штрафного сербський нападаючий виграв повітряну дуель і головою переправив м”яч в сітку. По перерві наставник «Црвени Звезди» зробив серію замін і на фоні втомлених оболонців серби отримали ігрову перевагу. В середині другого тайму вона втілилася ще в один гол, котрий було проведено після подачі з кутового. Остаточний рахунок встановили на 89-й хвилині. І знову кияни пропустили зі стандарту. Схоже, тепер їм доведеться на тренуваннях приділити серйозну увагу цьому компоненту футбольної майстерності.

Сталися зміни і в тренерському штабі київської «Оболоні». До Олега Моргуна, котрий почав працювати з воротарями ще під час першого турецького збору, приєднався Віктор Догадайло, який раніше працював у донецькому «Шахтарі». В столичній команді він буде відповідати за науково-методичну роботу.

Источник: ФК Оболонь

Новости партнеров

Комментарии: