Хосе Мануэль РЕЙНА: “Доволен тем, что не дал возможности забить динамовцам”

       На думку іспанських СМІ, головним героєм матчу “Динамо” – “Вільяреал” став голкіпер гостей – Хосе Мануель Рейна, завдяки діям якого, ворота іспанського клубу залишилися “сухими”.

       – Матч був дуже важкий, – сказав по його завершенні голкіпер “Вильяреалу” Рейна. – Грати було непросто не тільки через складні погодні умови та важке поле, але ще й через те, що динамівці постійно пресингували.

       – У декількох епізодах ви виручили команду. Це було фартом чи наслідком вашої майстерності?

       – За свою майстерність не говоритиму (сміється). А щодо фарту, то, можливо, і справді нам пощастило. Адже моменти і справді виникали поблизу воріт серйозні. Особливо важким був другий тайм, коли суперник будь-що намагався забити. В останні хвилини стало зовсім непереливки. З полегшенням зітхнув, коли почув фінальний свисток.

       – Кого можете виділити у складі динамівців?

       – Ми знали, що київське “Динамо” сильна команда, позаяк стабільно виступає в Лізі чемпіонів. У її складі є багато гравців високого рівня. Можна виділити багатьох, але багато нервів постійними швидкими переміщеннями у штрафному попсував мені Шацьких. Гадаю, нам у обороні ще треба попрацювати.

       – Нульовий рахунок вас задовольнив?

       – Гадаю, що так. Це не найгірший рахунок у виїзному матчі. Отже, доля двобою вирішуватиметься у Вільярреалі. Там нам буде легше грати, адже підтримуватимуть уболівальники. Отож тепер ми гратимемо першу скрипку. А вдома робити це ми вміємо.

Володимир КОЦУР

Источник: “Украинский футбол”

Новости партнеров

Комментарии: