Хуан Роман РИКЕЛЬМЕ: “Моё отсутствие в игре с “Динамо” було продиктовано тактикой”

       Один з лідерів “Вільяреалу” Хуан Роман Рикельме в матчі с “Динамо” вийшов лише на замеіну в середині другого тайму. Після матчу гравець дав цьому пояснення.

       – Головною причиною моєї відсутності в стартовому складі є тактика, яку тренер обрав на матч. За такої погоди і гри від оборони розумію, що моя технічна оснащеність не мала б належного сенсу і я більше заважав би команді, ніж допомагав. А вже під кінець, коли суперник був виснажений, але йшов уперед, ми могли упіймати його на контратаці і там би я вже став у пригоді.

       – Але ж не вдалося?

       – Поле дуже важке, та й погодні умови більш звичні для вас…

       – А чи відомо тобі, що “Динамо” не набагато раніше за вас прибуло до Києва з Іспанії?

       – Так, умови акліматизації для всіх були рівними, але для нас вони були більш незвичними.

       – Що можеш сказати щодо гри?

       – Із уже перерахованих причин грати було важко. Тим паче суперник був функціонально сильно підготовлений, незважаючи на розпал міжсезоння. Гра вдавалася обидвом командам і, якби не сніг, гадаю, забити вдалося б обидвом. Нічого, ми це виправимо вдома!

       – Хто тобі сподобався із суперників?

       – Дуже сильний у вас правий “кра-йок”, № 20 (Гусєв. – Прим. авт.), Ринкон сподобався, Леко. А от від нападу очікував більшого.

       – Як же тепер розціниш шанси?

       – Вони ще до матчу були вищими в нас, після фінального свистка лише підвищились. В Іспанії, вдома, ми розбили надпотужну “Барсу”, чемпіона Іспанії – “Валенсію”, чому ж не зробити те ж саме і з “Динамо”?

Микита КРИЛОВ

Источник: “Украинский футбол”

Новости партнеров

Комментарии: