Сергей ФЁДОРОВ: “Ситуация вокруг Блохина – это все политика”

Слова головного тренера збірної України Олега Блохіна про те, що він може залишити свою посаду і поїхати працювати за кордон через те, що відчув тиск на себе пов’язаний зі своєю політичною діяльністю, а вірніше мандатом депутата, який в нього збираються відібрати через суд прокоментував захисник синьо-жовтих Сергій Федоров.

На питання чи реальна така ситуація, що Блохін залишить посаду головного тренера збірної України Федоров відповів так.

“Не хотілося, щоб це сталося. Хоча, це має вирішувати сам Олег Володимирович. Я думаю, що це все політичні мотиви і пов`язані з тим, що змінилася влада в країні. Нині збірна України під керівництвом Блохіна показує той футбол, який від неї очікували,” – зазначив Федоров.

У той же час захисник київського “Динамо” та збірної України висловив здивування, що ініціювання відсторонення Блохіна від депутатства відбулося чомусь саме нині. “Я не розумію, чому людину змушують відмовитися Олега Володимировича від депутатства. І чому він повинен від нього відрікатися, якщо працював на цій посаді раніше і це нікому не заважало”, – Федоров.

Що стосується того, що це “проблема” депутата Блохіна “вспливла” менше ніж за місяць до гри відбіркового турніру з Данією, то Федоров дав коротку та чітку відповідь: “Люди не розуміють, що можуть втрати…”

Нагадаємо, що збірна України лідирує у відбірковому турнірі до ЧС-2006 у групі 2, випереджаючи сильні збірні Греції, Туреччини та Данії.

Источник: champion.com.ua

Новости партнеров

Комментарии: