Судьба депутатского мандата Блохина решится в суде

Уже 10-го березня головний тренер збірної України з футболу Олег Блохін може позбутися свого депутатського мандату та основного заробітку.

У середу голова регламентного комітету Верховної Ради України Валентин Матвєєв оголосив, що головою Верховної Ради направлено подання до суду щодо сумісництва депутатства з тренуванням національної футбольної збірної Олегом Блохіним.

У зв’язку з неявкою Блохіна слухання перенесено на 10 березня.

Зазначимо, що лише в середу Блохін заявив, що може залишити збірну України й поїхати працювати за кордон через те, що деяка група депутатів намагається ініціювати його відлучення від депутатства.

Тим не менш, а одній зі своїх останніх прес-конференції президент ФФУ Григорій Суркіс зазначив, що Блохін у збірній України за посаду головного тренера “не отримує жодної гривні”.

Тобто, Блохін є тренером на громадських засадах. До речі, сам Григорій Суркіс працює президентом ФФУ також безкоштовно, а вірніше також виконує функцію керівника ФУ на громадських засадах. Зазначимо, що Олег Блохін за кілька місяців до свого призначення на посаду головного тренера збірної України увійшов до фракції СДПУ (о), в якій працює і його бос.

Источник: champion.com.ua

Новости партнеров

Комментарии: