Прогнози на перший тур ЄВРО 2016

У вас є унікальна можливість прийняти участь в Джекпот акції яка стартує цього тижня. Акцію проводить букмекерська контора TRIOBET.
Умови акції:
— У першій частині групового етапу Чемпіонату Європи у тебе є 12 матчів на вибір. Постав експрес на шість з них і отримай можливість виграти джекпот.
— Твоя експрес-ставка повинна бути зроблена в торгах 1X2 (переможець матчу)
— Переможець джекпот акції отримує 2000 ЄВРО

На цьому тижні стартує грандіозний турнір ЄВРО 2016 за яким ми будемо спостерігати протягом місяця. Я дам прогноз на 6 матчів першого туру, хоча даний турнір є непередбаченим.

«Франція» — «Румунія»
Прогноз: Перемога 1
Відкривати ЄВРО 2016 будуть господарі турніру збірна «Франція» і темна конячка збірна «Румунія» від якої можна чекати все що завгодно. У цьому матчі господарі є явними фаворитами, і моїм прогнозом буде перемога господарів, тому як у такий святковий день для французів, їх любимчики не можуть потерпіти фіаско.

«Англія» — «Росія»
Прогноз: Перемога 1
Від збірної «Англії» очікується дуже сильний старт, команда Роя Годжсона затримається на ЄВРО 2016 на довго, а ось від збірної «Росії» ми поки що не знаємо чого очікувати, тому навряд чи у них вийде відібрати очки від одних із фаворитів ЄВРО 2016.

«Іспанія» — «Чехія»
Прогноз: Перемога 1
Цікавий матч нас чекає, діючі чемпіони Європи проти добротної та скромної збірної «Чехії» яка може показати себе в усіх красках на цьому турнірі, і відібрати очки від будь якої збірної.

«Бельгія» — «Італія»
Прогноз: Перемога 1
Якщо не центральний то один із центральних матчів у цьому турі на ЄВРО 2016, тому як обидві команди будуть боротися за перемогу у цьому турнірі. Номінальні господарі виглядають більш солідніше, тому моїм прогнозом буде перемога збірної «Бельгії»

«Австрія» — «Угорщина»
Прогноз: Перемога 1
Від збірної «Австрії» очікують сильного виступу на ЄВРО 2016, і рахують що команда посяде другу позицію в групі, в той час як від збірної «Угорщини» ніхто нічого не очікує, вони є аутсайдерами групи, але із ним теж потрібно рахуватися.

«Португалія» — «Ісландія»
Прогноз: Перемога 1
Технічна збірна «Португалія» зустрічається проти незручної збірної «Ісландії», яка сенсаційно попала на ЄВРО 2016, і може створити дуже багато проблем для команд які вище класом ніж вони, але у цьому матчі номінальні господарі повинні перемагати, для впевненості у своїх силах.

Новости партнеров

Комментарии: