Про Андрея Воронина сняли фильм, который будет продемострирован зрителям 29 марта

30-го березня національна збірна України з футболу зіграє, можливо, найважливіший для себе матч за останні роки. В боротьбі за вихід на чемпіонат світу 2006-ть, в Німеччині, українцям протистоятиме команда Данії. Капітан синьо-жовтих, нападник італійського “Мілана”, Андрій Шевченко – травмований, тож головною надією вболівальників є форвард леверкузенського “Баєра” Андрій Воронін. Напередодні цієї визначної події журналіст “Нового каналу” Олексій Маргієв підготував фільм про одесита, який ще в п”ятнадцять років поїхав до Німеччини, але й сьогодні, під час кожного матчу чемпіонату цієї країни, виступає у бутсах з зображенням національного прапора України. Його життя було складним і цікавим.

         На початку німецької кар’єри Вороніну навіть доводилося спати на вокзалі. Він знає, що таке журналістській наклеп. Але, попри всі проблеми, він завжди посміхається і вміє боротися і перемагати. Його агент вважає, що Андрія навмисно ігнорували і не давали йому грати за юнацькі збірні. Його батько та дружина не пропускають жодного матчу Андрія. Його прізвище вигукує весь стадіон леверкузенського “Баєра”. Тренер “Баєра” легендарний Клаус Аугенталер називає його лідером своєї команди.

         Фільм “Андрій Воронін: Шлях воїна!” розповість про проблеми і мрії Вороніна, про його драматичну футбольну кар”єру, сімейне життя та улюбленого песика Цезаря. Про Андрія Вороніна – чоловіка, сина та футболіста, в ексклюзивних інтерв”ю “Новому каналу”, розкажуть його дружина, батько та перший тренер у футбольній школі одеського “Чорноморця”. Зйомки фільма відбувалися у Німеччині та Україні. Дивіться фільм “Андрій Воронін: Шлях воїна!” 29 березня о 00.10 на Новому Каналі.

Источник: ФФУ

Новости партнеров

Комментарии: