Состоялась презентация фан-клуба Блохина

Вчора у столичному ресторані “Августин” відбулася презентація фан-клубу відомого футболіста, а нині тренера національної збірної України Олега Блохіна. Група вітчизняних бізнесменів звернулася до Олега Блохіна з проханням заснувати однойменний фан-клуб.

Новостворена організація має більш широкий спектр діяльності, ніж просте об’єднання вболівальників. Чимало успішних бізнесменів готові підтримувати в Україні дитячий футбол, надавати допомогу дитячим будинкам, школам-інтернатам, залучати тренерів до роботи в командах і сплачувати діяльність таких колективів. Генеральним директором обрано бізнесмена Ігоря Панфілова.

Мета фан-клубу пов’язана з пропагандою здорового способу життя, відлученням дітей від вулиці. Не виключено, що незабаром одну з команд фан-клубу буде включено до чемпіонату міста Києва. Сфера діяльності прихильників Блохіна не обмежиться лише столицею. Фан-клуб має серйозний намір розгорнути свою роботу і в інших регіонах України. Є у клубу вже і відомі друзі – „Київстар” та „Імексбанк”. А Федір Іванович Шпиг, народний депутат України, почесний голова банку „Аваль”, президент Асоціації аматорського футболу України запевнив, що банк надаватиме фінансову підтримку цій вельми потрібній справі. Федір Іванович вручив Олегові Блохіну золоту монету із зображенням півня, аби цей своєрідний талісман приніс успіх щойно створеному клубу.

Источник: ФФУ

Новости партнеров

Комментарии: